ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ БРАТА ИГОРА СТАРОВИЋА: Није имао промил шансе да преживи, органи су му редом отказивали

Novosti online

20. 05. 2022. у 21:34

БОРИС Старовић, брат Игора Старовића, певача поп групе "Дивљи кестен", који је преминуо у уторак, и даље не може да се помири са чињеницом да његовог брата, за кога је био изузетно везан, више нема.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ БРАТА ИГОРА СТАРОВИЋА: Није имао промил шансе да преживи, органи су му редом отказивали

Фото: В. Данилов

У разговору за медије, он прича да је до последњег тренутка имао наду да ће Игор победити у најтежој животној борби.

Сазнање да нас је Игор напустио био је велики шок за све нас. Стање му је било критично, али смо се до последњег тренутка надали да има шансе да се извуче. Међутим, није било никакве наде. Баш смо у среду били у Клиничком центру, главна сестра нам је рекла да није имао ни промил наде да се извуче. Органи су почели редом да му отказују - рекао нам је на почетку разговора потресени Борис.

Он је истакао да је Игор са плућима имао хроничан проблем, али да се ближњима није жалио ни на шта.

Три месеца је био у Сокобањи како би покушао да реши проблем с плућима. Имао је мало неуредан начин живота по питању исхране, видело се то по килажи. Све се то накупило и одразило на срце. Срчана аорта је отишла и ту више није било спаса - испричао нам је Игоров брат.

Он је открио и како се ће памтити брата.

Игор је био самотњак, живео је тај херметички живот, који мени лично није био јасан. Јако сам био близак са њим. Имао је неке своје ритуале. Затварао се у себе и писао песме. Мислим да је то могло много комерцијалније да прође - додао је он, а онда нам признао и да су га сви критиковали што се није озбиљније борио за каријеру.

То смо му сви пребацивали. Нисмо сви талентовани за све, а он је био талентован за писање музике и текстова, али што се тиче тих концерата, заказивања, па и лактања, како је то већ на естради - за то није био. Зато је и прошао на естради тако како је прошао. Али остаће иза њега те песме и та емоција коју је донео. По томе ће га сви заувек памтити - уверен је Старовић.

Бориса су погодили натписи у медијима да је његов брат предосетио да му се ближи крај.

Ми смо се виђали скоро сваки дан, он је долазио у мој фитнес-клуб на Врачару да тренира колико може. Лепо смо причали, није био депресивац, нити је предосећао да ће му у тим годинама бити крај. То је пренаглашено - истиче брат.

Борис каже и да су га звали многи са естраде и да се нада да ће многи доћи у суботу на гробље Лешће да се последњи пут опросте од Игора.

Звали су многи. Лепе поруке су упутиле Драгана Мирковић, Драгана Катић, Зорана Павић, која је била и наша рођака - каже Борис.

За крај истиче да би, поред песама, Игора сви требало да памте и по доброти.

Био је нестварно добар. О њему нема ко да каже ружну реч. Ником се није замерио, био је ван свих естрадних токова. Није се у то уклапао никако - завршава Борис.

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВАКАВ ХОТЕЛ СВИ САЊАМО: Склад са природом преточен у најфинији луксуз