ДАРКО ЛАЗИЋ ПОНОВО ДИВЉАО У АУТУ: Певач без појаса снимао друга који вози са дететом у крилу

Новости онлајн

19. 05. 2022. у 15:09

ПЕВАЧ Дарко Лазић пре месец дана био је приведен због вожње под дејством алкохола и наркотика, а данас је направио нови скандал.

ДАРКО ЛАЗИЋ ПОНОВО ДИВЉАО У АУТУ: Певач без појаса снимао друга који вози са дететом у крилу

Фото: Инстаграм/Дарко Лазић

Дарка су крајем априла пресретачи зауставили на ауто-путу на Новом Београду у четири часа ујутру због прекорачења брзине, када је возио 117 километара на час на деоници пута где је дозвољено 80.

Осим прекорачења брзине, Лазић је возио под дејством алкохола и наркотика и сви су мислили да ће се након тога опаметити. Међутим, Лазић се сада сам снимао, али на сву срећу он није био за воланом. Ипак, возио се на месту сувозача без појаса, док је његов друг који је возио истовремено у крилу имао дете.

Дарко је прво снимао себе како се на месту поред возача вози без сигурносног појаса, након чега је камеру окренуо на задње седиште где се видело малолетно дете које се возило без седишта предвиђеног за децу.

Прави шок уследио је оног момента када је поделио стори на коме се види исто то дете како седи у крилу возача док је аутомобил у покрету.

Да ситуација буде још страшнија, Дарко је током снимања дизао руке у вис у чему га је следио и малишан који је тако ометао возача.

Овим потезом Лазић је разбеснео кориснике друштвених мрежа који су шокирани коментарисали нови Лазићев испад.

"Зауставите више овог човека, не зна шта ради", "Лазић не планира да се заустави док се не деси нека трагедија", "Ово је престрашно за гледати, нека га више неко заустави", гласили су неки од коментара.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НЕОБИЧНА ПОЗИВНИЦА НА СВАДБУ БАЛАШЕВИЋА: Гости су морали да поштују одређена правила (ФОТО)