ВЕРЕНИЦА ИГОРА СТАРОВИЋА БИЛА ЈЕ БАЛЕРИНА: Његова велика љубав га је разочарала учешћем у познатом ријалитију

Новости онлајн

17. 05. 2022. у 17:06

ФРОНТМЕН групе "Дивљи кестен" Игор Старовић преминуо после краће болести у 56. години.

ВЕРЕНИЦА ИГОРА СТАРОВИЋА БИЛА ЈЕ БАЛЕРИНА: Његова велика љубав га је разочарала учешћем у познатом ријалитију

Јоутубе Принтсцреен

Игор Старовић био је зведа деведестих, девојке су луделе за њим. Његове песме су хитови и данас.

Учествовао је и на "Фарми", као и његова бивша вереница балерина Јелена Милошевић, чијим је понашењем Старовић био шокиран.

- Њој желим сву срећу, а у кога се она заљубљује или не, мене то не интересује. Имам свој живот и не волим да водим бригу о другима - рекао је тада Старовић.

Његова велика љубав је била балерина Јелена Милошевић, с којом је био и верен, а ње се сви сећају са "Фарме 6" када се није одвајала од Кристијана Голубовића у којег се "смртно" заљубила.

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Кристијан Голубовић је у дворишту Милошу Радичевићу открио да му се Јелена Милошевић пожалила да ју је дечко с којим је била три године тукао.

- Рекла ми је да ју је тукао као вола у купусу, пуцкао вилицу, песницом и главом ударао, аркаду разбио - препричавао је жестоки момак. Иако није рекао о ком бившем Балеринином дечку је реч, многи су помислили на Игора Старовића, са којим је Балерина била верена. Када смо га позвали, он се нашао у чуду.

- У животу нисам дигао руку на женско, не видим разлог због чега би се то односило на мене. Не интересује ме шта ко прича тамо. Из личног искуства знам да је тамо све нереално и да учеснике не треба озбиљно схватати, јер се никад не зна шта ко прича - изјавио је певач поп групе Дивљи кестен.

Игору је током учешћа у ријалитју "Фарма" 2013. године нагло позлило, због чега је хитно превежен у болницу.

- Нализама није установљен посебан узрок због чега је дошло до тегоба, а једини негативан налаз су била сломљена ребра након указане прве помоћи Едина Шкорић - рекли су тада из Ургентног.

После распада групе 2002. године Игор је наставио соло каријеру.

Интересантно је да поред музичке каријере Игор може да се похвали великом љубављу према кошарци, али и дипломом са Филозофског факултета на коме је завршио Археологију.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЈЕДАН ОД НАЈУСПЕШНИЈИХ: Ово је син Ведране Рудан из првог брака - рекла да га воли мање од партнера (ФОТО)