ЛУДО ЈЕ ВОЛЕО ДРАГАНУ КАТИЋ: Преминули музичар је овако причао о вези са познатом водитељком

Новости онлајн

17. 05. 2022. у 16:47

ФРОНТМЕН популарне групе "Дивљи кестен" Игор Старовић преминуо је данас, после краће болести, у 56. години - потврђено је "Новостима" у породици.

ЛУДО ЈЕ ВОЛЕО ДРАГАНУ КАТИЋ: Преминули музичар је овако причао о вези са познатом водитељком

Фото: Архива Новости/В. Данилов

Игор је провео 10 година у бенду "Дивљи кестен", где је био певач, композитор и аранжер. Група је настала 1992. године за време рата и одмах су постали миљеници публике.

Игор Старовић лудо је волео водитељку Драгану Катић. О њиховој вези пре скоро две деценије доста се писало, а онда је уследио раскид. С временом приче о великој љубави су утихнуле, али не и сећања. Он је једном приликом 2021. године говорио о њој.

- То је било заиста давно, једва се и сећам, али Драгана је једна дивна особа, сјајна дама, велики другар. Та прича која се дешавала са нама била је пре више од двадесет година, али то се не заборавља - присећао се Игор у једној од емисија "Гранд онлајна".

Драгана Катић и Игор Старовић су у периоду када су се забављали радили пуном паром, па је времена за уживање баш било мало. С обзиром на то да нису успевали да се у потпуности посвете једном другом, свако је кренуо својим путем.

- Сваки дан се нешто радило, ако нема свирке, онда су ту наступи, али без обзира на то, стварно ме за њу вежу најлепша сећања - рекао је он једном.

Подсетимо, Игор Старовић је, иначе, по образовању био дипломирани археолог, а ову пасију неговао је до краја живота. Уз музику и археологију његова велика љубав била је и кошарка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

АКО ОВО ГЛЕДАТЕ - МРТАВ САМ Трагична смрт славног јутјубера (23) и видео који се појавио