"НИКО МЕ НИЈЕ ПОДРЖАО ОД КОЛЕГА": Дарко Лазић о скандалозној вожњи и раскиду

Novosti online

16. 05. 2022. у 23:52

ПЕВАЧ Дарко Лазић осврнуо се на изјаве Ђорђа Давида, али проговорио и о раскиду са Барбаром Бобак.

НИКО МЕ НИЈЕ ПОДРЖАО ОД КОЛЕГА: Дарко Лазић о скандалозној вожњи и раскиду

Фото: Принтскрин Јутјуб

- Цео живот ме прате моје песме, оно што отпевам после буде. Драго ми је да Барбара ради оно што воли. Око њене нове песме смо заједно радили, остали смо у добрим односима. Живели смо годину дана заједно, глупо би било да кажем да сад не патим. Боље је да не будемо заједно, јер не иде. Боље добар развод него... - каже Дарко Лазић, преноси "Блиц".

- Ја кад се изнервирам ја или скинем браду или се офарбам... (смех) Што се тиче скандала недавног са вожњом, нека, идемо даље, диже се помпа велика, све што урадим то се направи од муве слон. Од колега ме нико није звао да ми пружи подршку! Не треба ми нико од њих. Хвала им, показали су све - рекао је, па се осврнуо на Ђорђа.

- Ђорђе Давид, ко је то? Ђорђе или Давид, молим вас? (смех) Па, добро, треба му мало рекламе, ако. Ја сам хуман човек, помажем - закључује Лазић.

Фото: Принтсцреен/Прва ТВ

 

Подсетимо, Ђорђе Давид је рекао да му је Лазића жао.

- Мени је тог дечка сада жао. Чини ми се да је на путу без повратка и то је тужно, све то, јер да имам његов глас ја бих имао пет солитера у Београду на води. Греота од Бога, тај човек има много моћан вокал, али ни глас није дрво, то је нешто што се троши - рекао нам је он недавно.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО - Милош Биковић каквог не познајете

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Велики повратак Доналда Трампа у Белу кућу – ово се дешава једном у 130 година!