КЕЈТИ ХОЛМС ЈЕ ПОНОВО СРЕЋНА: Брак јој је пропао због језивог култа, а сад је у вези са 10 година млађим мистериозним мушкарцем (ФОТО)

Novosti online

09. 05. 2022. у 00:45

СЛАВНА глумица Кејти Холмс је снимљена на улицама Њујорка са новим дечком, а ако је судити по фотографијама, нема сумње да коначно ужива у љубави.

КЕЈТИ ХОЛМС ЈЕ ПОНОВО СРЕЋНА: Брак јој је пропао због језивог култа, а сад је у вези са 10 година млађим мистериозним мушкарцем (ФОТО)

Фото ЕПА

После краха брака са глумцем Томом Крузом, с којим је добила ћерку Сури, глумица Кејти Холмс (43) неколико година била је у вези са глумцем Џејмијем Фоксом. Након што је пар раскинуо везу, Кејти Холмс је годину дана касније започела романсу са куваром Емилиом Витолом. Веза је трајала свега осам месеци, а кувар италијанског порекла упознао је и Сури. Наводно је 33-годишњи Емилио имао друге приоритете у том периоду живота.

- Било је лепо док је трајало, али једноставно нису на истој таласној дужини. Тренутно имају различите приоритете. Нису остали у лошим односима и нема никаквих замерања - писао је магазин Пипл.

Скоро две године касније, Кејти Холмс је поново срећна и веома заљубљена, бар тако показују фотографије настале пре неколико дана када је 43-годишња глумица снимљена у шетњи с десет година млађим музичарем Бобијем Вотеном III. Новопечени пар је ухваћен док је ишао у музеј Гугенхајм, а затим и у опуштену шетњу Централ парком. У једном тренутку су се пољубили, не обазирући се на фото-репортере магазина Пипл.

Ко је мистериозни музичар Боби?

Иако његова дела пуно говоре о његовој успешној каријери, шира јавност је за њега чула тек сада када је започео романсу са холивудском глумицом. Он је талентовани музичар, продуцент, композитор и басиста. За свој рад награђен је и престижном Греми наградом, а импресивно је то да је самоуки басиста.

(Wanted)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СВИ ЖЕЛЕ ЛЕТОВАЊЕ НА ТИРКИЗНОЈ ОБАЛИ: Кемер вам доноси прелепу боју мора и хотел који носи име те најлепше нијансе плаве