ИДЕ НА ВАНТЕЛЕСНУ ОПЛОДЊУ: Сека Алексић хоће да прошири породицу - Желим још троје деце (ФОТО)

Novosti online

08. 05. 2022. у 23:49

ПОЗНАТА певачица Сека Алексић открила је да планира да оде на вантелесну оплодњу, у жељи да прошири породицу.

ИДЕ НА ВАНТЕЛЕСНУ ОПЛОДЊУ: Сека Алексић хоће да прошири породицу - Желим још троје деце (ФОТО)

Фото: Инстаграм/Сека Алексић

Сека Алексић је навела да жели велику породицу и чак петоро деце.

- Све неке грешке које направимо као родитељи код првог детета, исправљамо код другог, трећег, четвртог и петог. Надам се да ће да буде и петог. Надам се, ја желим. У септембру опет планирам вантелесну оплодњу. Шта год буде нека Бог да само здравље - рекла је певачица, која у браку са Вељком Пиљикићем има два сина, Јакова и Јована.

Певачица се осврнула и на себе као мајку и истакла да је срећна и задовољна што се испунила као мајка, што је дуго прижељкивала.

- Замисли да родим близанце. Колико год да Бог да ја сам задовољна. Мада и да не буде више, ја сам срећна и задовољна. Остварила сам се као мајка оно што сам дуго желела - истакла је.

Сека је истакла и да је за недавни рођендан пожелела кокошке и кокошињац. Певачица је такође додала да ће бити главна за цео тај процес када тај поклон и добије.

- Кокошињац стиже за 11 дана. Обичан кокошињац, само што нисмо имали времена да га склопимо, па смо поручили код неког који то ради. Кокошака сам мислила да имам 10 и 2 петла. Али сам размишљала када већ узимам 10 кокошака, да ли је можда мало 2 петла па да узмем још једног. Мада свакако једва чекам - рекла је певачица.

Додала је да би волела све животиње у дворишту, али да је на инсистирање њеног мужа Вељка то морати да причека.

- Ја сам иначе у дворишту хтела све животиње. Мада ме је Вељко молио да не претерујемо и да идемо полако. Па ћемо негде поред нешто да направимо. Све желим, буквално све. Волим животиње, посебно домаће што и деца воле. Мислим да и тако треба децу одгајати и учити их свему па они кад одрасту нек одлуче шта ће и где ће - рекла је певачица.

БОНУС ВИДЕО - ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ЗА "НОВОСТИ": Нека Душко прича...

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ТРИ ДЕСТИНАЦИЈЕ - ТРИ ФЕНОМЕНАЛНА XANADU ХОТЕЛА: Ни са једним нећете погрешити, који год да буде ваш избор за одмор