ИМАМ ВОЗАЧКУ, АЛИ ЈЕ НИСАМ ПОНЕО: Дарко Лазић први пут у јавности од скандала - Морало је негде да пукне

Novosti online

03. 05. 2022. у 23:10

ДАРКО Лазић се вечерас први пут појавио у јавности након привођења због пребрзе вожње и у алкохолисаном стању, као и низа других саобраћајних прекршаја, због чега је данима у жижи јавности.

ИМАМ ВОЗАЧКУ, АЛИ ЈЕ НИСАМ ПОНЕО: Дарко Лазић први пут у јавности од скандала - Морало је негде да пукне

Фото: Принтскрин Јутјуб

Певач је на самом почетку емисије рекао да је све у најбољем реду и признао да је крив, али и тврдио да има возачку дозволу.

Познато је да му је у Србији возачка дозвола одузета још 2013. године, а тврдио је да је у међувремену полагао у иностранству.

- Имам возачку! Нисам је имао то вече код себе. Прекршај је, ја признајем. Нисам понео документа која је требало да имам код себе. Имам је, али, ето, нажалост, нисам је понео. Нисам ни планирао да возим, планирао сам да останем да спавам, али, ето... - рекао је Дарко.

Гастоз је додао да се те вечери на рођенданској прослави понашао сасвим нормално.

- Морало је негде да пукне - додао је Дарко у емисији "Амиџи шоу".

Наиме, Дарко Лазић и Барбара Бобак су недавно раскинули, а певач је након привођења због бахате вожње у алкохолисаном стању изјавио да је "лечио тугу алкохолом".  Сада је први пут јавно открио шта се десило између њих па нису остали у љубави, иако су били верени и планирали и венчање.

Фото: ATA Images

- Барбара и ја смо дуже од годину дана живели заједно. Она је пре свега један велики човек, пре свега, велика људина. Велики ортак. Ми смо се толико лепо дружили, толико смо се лепо и волели и све, али једноставно смо схватили да на неки начин није то то што смо ми замислили, да смо можда и пожурили, онако баш брзо...

- И дошли смо до одлуке да је најбоље да се разиђемо као људи, јер такву особу поред себе треба имати бар као пријатеља. Она је један велики човек, велики таленат као прво... Волели смо се, волимо се и поштујемо се и даље као пријатељи - рекао је Дарко и признао да ли пати.

- Није ми нимало свеједно. Годину дана живиш с неким, лежеш и будиш се с неким. Али обострано је боље овако да останемо пријатељи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПАМТИМО ЈЕ ИЗ ПОРОДИЧНОГ БЛАГА: Ова глумица је рођена сестра Ивице Дачића (ФОТО)