ЖЕЉКО МИТРОВИЋ НАЈАВИО СВОЈ ФИЛМСКИ ПРВЕНАЦ: Бизнисмен постаје сценариста, режисер и продуцент (ВИДЕО)

Novosti online

27. 04. 2022. у 17:42

НАЈНЕОБИЧНИЈИ бизнисме на овим просторима, Жељко Митровић, власник Пинк Медиа Гроуп, свакако је човек коме не мањка креативне енергије којом жели да оплемени свет око себе. У прилог томе говори да празнике није провео као обичан свет, већ их је искористио не би ли направио нешто ново и до сада невиђено како код нас тако и у свету.

ЖЕЉКО МИТРОВИЋ НАЈАВИО СВОЈ ФИЛМСКИ ПРВЕНАЦ: Бизнисмен постаје сценариста, режисер и продуцент (ВИДЕО)

Фото: Пинк

Митровић је током свог боравка у Лондону био у контакту са креативним делом свог бића и пожелео да идеју подели са својим многобројним верним пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм.

"Завршавам писање мог позоришног и филмског првенца “ЛУЦИФЕР” одлучио сам да сам напишем,реżирам и продуцирам овај свакако необичан комад! Такође, сам пројектујем архитектонско-техничка решења за моје београдско позориште Одеон! У међувремену у последњих 15 дана одгледах свих двадесетак представа овде у Лондону и сад сам сигуран да це Београд бити испред свега постојећег, Једино што је близу овог о чему пишем је лондонска представа Ромео & Јулиет!" - рекао је Жељко.

Жељка Митровића до сада нисмо упознали у овом светлу, а познавајући његов истанчан укус и жељу за иновативним - верујемо да ће његов првенац "Луцифер" свакако бити нешто што домаћа публика није до сада имала прилике да види. Као неко ко је веома темељан у свему што ради, његове прогнозе да ће Београд постати лидер у овој уметничкој сфери сигурно ће се испоставити да су тачне.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВАК У ЗАГРЉАЈУ ЈЕЦИНЕ СУПАРНИЦЕ: Због овог сусрета горе мреже - Сан се данас остварио (ФОТО)