ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ВЕРЕ МАТОВИЋ: Доктор ми је рекао да можда више никада нећу певати!

Novosti online

25. 04. 2022. у 13:52

ВЕРА Матовић открила је да је имала озбиљан здравствени проблем, који је могао да је кошта каријере.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ВЕРЕ МАТОВИЋ: Доктор ми је рекао да можда више никада нећу певати!

Фото: П. Милошевић

- Сви мисле да је певачима лако и сви сматрају да нама никада ништа не фали, али није тако. Много пута сам и ја имала проблема са гласом, са грлом и болешћу. Када је требало да идем у Америку да певам за Нову годину и када сам посетила доктора, рекао ми је да, ако будем сада певала, можда никада више нећу запевати. Нисам имала гласа тада, само сам шапутала и ја сам одлучила да одем у Америку да кажем том народу да сам болесна и да не могу да певам - испричала је фолк певачица у емисији „Звезде Гранда Специјал“.

Такође је додала:

- Изашла сам на сцену и кренула сам са једном песмом, а онај народ само гледа у мене... Када сам завршила, рекла сам: "Драга браћо и сестре, ја знам да ви знате како ја певам, страшно сам болесна и доктор ми је забранио да певам, али ја сам дошла лично да вам кажем". Када сам видела све оне жене које плачу и не могу да верују, кад су ми рекли: "Битно је да си дошла, не мораш ни да певаш', ја сам после такву вољу и жељу добила да наставим даље, да сам после целих месец дана певала. Са тешким гласом сам то радила, али судбина је тако хтела.

БОНУС ВИДЕО - КАД ЦЕЦА НАПРАВИ СТОРY: Светлана Ражнатовић и њена инстаграм "прича"

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

ПРЕКРЕТНИЦА - ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕМО Јелена о најтежим тренуцима у вези са Новаком