ЛАЋА НЕЋЕ ВИШЕ ДА СЕ СВАЂА С ЦЕЦОМ? Син Марине Туцаковић поручио певачици - "Нека пева старе песме, а не новим да се брука"

Novosti online

26. 01. 2022. у 00:47

ПОСЛЕ смрти Марине Туцаковић у домаћим медијима се много писало о односу њеног сина Милана Радуловића Лаће и балканске звезде Светлане Цеце Ражнатовић.

ЛАЋА НЕЋЕ ВИШЕ ДА СЕ СВАЂА С ЦЕЦОМ? Син Марине Туцаковић поручио певачици - Нека пева старе песме, а не новим да се брука

Фото: Инстаграм laccaofficial/Принтскрин ТВ Прва

Цеца је била дугогодишња пријатељица покојне ауторке незаборавних песама, а већину њених нумера написала је управо Марина Туцаковић. Лаћа је још раније негативно говорио о Ражнатовићевој, напомињући да су у сукобу и судском спору, а сви су брујали и о скандалу са сахране Марине Туцаковић, међутим, он сада каже да више неће да се бави тиме.

"Због чега не сарађујеш више са Цецом? Да ли је истина да сте у свађи?", гласило је питање једног од његових пратилаца на Инстаграму.

- Не свађам се више ни са ким -  написао је Лаћа у одговору.

Потом је открио да су заједно радили само на једној Цециној песми, која је у међувремену постала велики хит.

- Сарађивали смо само на једној нумери "Аутограм" - додао је текстописац.

Фото: Инстаграм

 

Иначе, сам Лаћа је недавно у једном од својих интервјуа домаћим медијима, на питање да ли би јој писао песме за нови албум, одговорио потврдно, али је навео да је "њено време прошло".

- Са Цецом бих радио јер сматрам да је феноменалан певач, али мислим да је прошло време тих песметина, нема ко да их прави, она их је довољно отпевала. Просто треба да не снима ништа и да као један Ђоле Балашевић напуни по три-четири Сава центра и да се не брука - рекао је он тада. - Нека пева старе легендарне ствари, а не да снима нове, јер би то мени била брука.

БОНУС ВИДЕО - Цеца стигла на сахрану Марине Туцаковић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СКАНДАЛ НА ЕВРОВИЗИЈИ: Погледајте реакцију румунске водитељке кад су јој забранили да прочита гласове (ВИДЕО)