СНЕКИ О САМОЋИ И УСАМЉЕНОСТИ: С партнером сам кад желим, а некад желим да спавам сама

Novosti online

25. 01. 2022. у 20:45

ПЕВАЧИЦА Снежана Бабић Снеки, изнела је свој став на тему самоће, коју већина жена сматра нечим негативним.

СНЕКИ О САМОЋИ И УСАМЉЕНОСТИ: С партнером сам кад желим, а некад желим да спавам сама

Фото Ж. Кнежевић

Да самоћа и усамљеност нису једно те исто, сматра и певачица којој прија да је сама и која истиче да у томе не види ништа лоше.

- Мислим да је то велика грешка и што се мене лично тиче, на самоћу не гледам као већина жена са негативне стране. Мени је самоћа извор инспирације и то значи да могу своје време да организујем како желим. Значи да могу да будем с партнером и вољеном особом када желим, када пожелим да спавам сама - ја спавам сама. Када не желим да спавам сама, ја не спавам сама - рекла је Снеки у емисији Магазин Ин.

Како је истакла, сматра да ниједна остварена жена није сама.

- Мислим да самоћа има много, много предности и да не треба уопште доживљавати лоше реч самоћа, а многи се забезекну у данашње време као да је то нешто страшно. Ниједна жена која је паметна, самосвесна, успешна и остварена на било ком пољу, или чак на више поља, није сама. Кад год једна остварена жена хоће да направи компромис и не послуша своју интуицију, она је погрешила - закључила је певачица која и данас изгледа одлично као и на почетку каријере коју никада нису пратили скандали.

(Телеграф.рс)

БОНУС ВИДЕО - ДОК СЕ БЕОГРАД БУДИ: Како изгледа јутро са прелепим животињама у зоолошком врту

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)