ВОЛИ СРБИЈУ, А ВРЕЂАЈУ ЈЕ ЗБОГ БОЈЕ КОЖЕ: После песме "Косовски божури" са Дејаном Петровићем, Стела Мулека на мети напада

В. Н.

25. 01. 2022. у 12:19

ПРОСЛАВЉЕНИ трубач Дејан Петровић снимио је са својим "Биг бендом" и пријатељицом из Конга Стелом Мулеком, обраду прелепе песме "Косовски божури (Еј, драги, драги)".

ВОЛИ СРБИЈУ, А ВРЕЂАЈУ ЈЕ ЗБОГ БОЈЕ КОЖЕ: После песме Косовски божури са Дејаном Петровићем, Стела Мулека на мети напада

Фото Instagram/stella_muleka

Стела, објаснио је Дејан, веома воли Србију, нашу културу, људе, а нарочито музику и на његов позив да отпева песму се радо одазвала. Али, откако се спот за ову нумеру пре 15 дана појавио на "Јутјубу", Стела се нашла на мети злурадих коментара везаних за нацију и расу.

Зато је на "Инстаграму" отворила душу и на чистом српском језику се прво захвалила Дејану што ју је позвао да буде део овако лепог пројекта, јер он зна, као и њена породица и прави пријатељи, колико воли Србију као земљу и поштује њену културу.

- Провела сам месец дана учећи да играм коло са својим сјајним кумом и шест месеци сам учила српски језик, како бих могла да упишем факултет овде - написала је Стела.

- Уз помоћ породице положила сам све испите на српском са оценама 9/10, осим економетрике из које сам имала нижу оцену. Разумем да је Косово осетљива тема за велики број Срба, а они који мисле да сам ово отпевала због популарности и славе, имају право на своје мишљење и то ме не погађа. Као прво, ја нисам из Америке, већ из Африке.

Фото Instagram/stella_muleka

Као друго, то није џунгла, немам дивље животиње у дворишту, нити сам дошла у Србију јер сам мигрант. Жао ми је свих вас који причате о културном одобравању, или да је мешање раса геноцид, јер видим да имате толико мржње у себи да морате да је усмерите на некога.

Али, та особа нећу бити ја.

Стела се, потом, извинила онима који желе да им снајка има плаве очи и златну косу, нагласивши да она има тамне очи и тамну косу и да, као таква, остаје овде:

- Једини начин да напустим Србију јесте да будем депортована, што се неће догодити, јер се сваки дан трудим да не прекршим ниједан закон, као и да живим у складу са српским законом и поштујем га. И оставите на миру моју породицу - не шаљите им поруке на "Инстаграм" и "Фејсбук" како не желите црнце и црнкиње у Србији, јер велики део вас живи у иностранству - у Африци, Америци, Азији, и нико вам не говори да се вратите у своју земљу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

МЕТАК МИ ЈЕ ПРОШАО ПОРЕД ГЛАВЕ: Сека Алексић проговорила о језивом инциденту