АКИ РАХИМОВСКИ БИЋЕ САХРАЊЕН У ЗАГРЕБУ: Још се не зна датум последњег испраћаја

Novosti online

23. 01. 2022. у 09:23

ИАКО је последњих година, с невенчаном супругом Барбаром, живео у Словенији, последњи испраћај Акија Рахимовског биће у Загребу.

АКИ РАХИМОВСКИ БИЋЕ САХРАЊЕН У ЗАГРЕБУ: Још се не зна датум последњег испраћаја

Фото: Н.Фифић

 иако је годинама живео са супругом у Словенији

Како Вечерњи.хр преноси, то вероватно неће бити пре средине следеће недеље, а све додатно компликује и ситуација с корона вирусом.

Наиме, званични узрок смрти Акија биће познат тек након обдукције, а пре је готово немогуће планирати било што конкретно.

Засад је могуће да ће породица и чланови бенда у понедељак имати налаз с узроком смрти.

Питање је како ће све изгледати и с обзиром на број заражених короном, па већа окупљања нису могућа. Засигурно ће се наћи велики број пријатеља, али и обожаватеља који ће се желети последњи пут да се опросте од легендарног певача.

Подсетимо, пре неколико дана Аки је имао операцију и уграђена су му четири стента у једној загребачкој клиници. Сви око њега веровали су како је то крај озбиљним здравственим проблемима. Аки се стога и вратио у Словенију, но судбина је, нажалост, одлучила другачије и умро је у словенском Новом Месту. Узрок смрти још није званично познат, али је познато да је Аки и раније имао здравствених проблема.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)