ОДЛАЗИМ ИЗ "ИГРЕ СУДБИНЕ": Драгана Мићаловић о новим одлукама - "Војин ме саветује"

Новости онлајн

19. 01. 2022. у 21:37

Један од омиљених ликова у серији “Игра судбине” дефинитивно је Уна Христић коју игра популарна глумица Драгана Мићаловић. Нажалост, у наставку ове саге о породицама Ожеговић и Каначки она неће бити.

ОДЛАЗИМ ИЗ ИГРЕ СУДБИНЕ: Драгана Мићаловић о новим одлукама - Војин ме саветује

Фото: Н.Фифић

- Ја не настављам снимање серије, открива Драгана али не жели да детаљише шта ће се догодити са њеним ликом и како ће нестати из приче, пише "Блиц"

Она признаје да се са Уном сродила јер имају и те како додирних тачака.

- Уна и ја кроз живот водимо неке сличне борбе. Уна је такође одрасла у породици која јој је пружала неизмерну љубав, али је и осетила највећи губитак који је могла да замисли - искрено каже глумица.

За разлику од многих, Драгана има жељу за сталним напретком и усавршавањем. Млада глумица је одлучила да, поред свих обавеза и пројеката, упише и факултет Савремених уметности.

- Цео живот се водим мишљу да је све у доброј организацији. Међутим, или ме живот демантује или ипак немам добру организацију. Протеклих пар година, врло ми тешко иде уклопити све. Одрицање је саставни део овог посла, па тако и ови избори носе велику тежину. Прошлог семестра нисам била редовна, због рада на представи “Неки то воле вруће” чија ме премијера очекује почетком фебруара у Нишу. Али радујем се и једва чекам да се вратим својој класи.

На питање да ли пријатељи и породица испаштају, Мићаловићева одговара:

- Често због пословних обавеза или пропустим неке важне догађаје, прославе, окупљања, али породица и пријатељи су ми дефинитивно најважнији у животу, те се трудим да сваки слободан тренутак проведем са њима.

Она истиче да публику очекује много пројеката када су њене улоге у питању, али и један посебан где се појављује са сестром Слободом.

- Почињем са снимањем нове серије у фебруару. Врло се радујем, сјајна екипа је у питању, врло занимљив сценарио. Још увек не смем да откривам детаље, али ускоро ћу моћи. Премијера представе у којој глумим чувену Мерлин Монро и наравно студије. Ту је и нова сезона серије “Тајне винове лозе” где се Боба и ја појављујемо у истој серији, али не и истим сценама, јер ја играм прошлост, Бобину мајку Милицу, када је Вера била мала, каже глумица.

Када су у питању неостварене жеље које су остале из претходне године, не крије да постоје.

- Научили су ме кад сам била мала, ако изговорим наглас жељу, неће се испунити, кроз осмех одговара дипломатски.

Глума важи за једну од тежих и напорнијих професија, а Драгана спас налази у тренингу.

Зет Војин даје најбоље савете

Драгана каже да у њеном животу постоји јача половина, али о томе не жели да прича. Ипак, када су питања везана за сестру Слободу ту је већ нешто отворенија. У томе што се оба баве глумом, види само предност.

- Најлепше на свету је бити сестра Слободе и Мирјане, каже Драгана, а на питање да ли јој зет Војин Ћетковић даје савете открива:

- Апсолутно. Његови савети су ми бескрајно важни и корисни.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Одговорно понашање кроз „Други поглед на кош“