ЗБОГ ЗДРАВСТВЕНИХ ПРОБЛЕМА НЕ МОГУ ДА СЕ УГОЈИМ: Јелена Розга искрено - До пре пар дана ми је било лоше, сад сам опет добро

Новости онлајн

18. 01. 2022. у 22:39

ПЕВАЧИЦА Јелена Розга открила је детаље из свог приватног живота у емисији Ами Џи шоу.

ЗБОГ ЗДРАВСТВЕНИХ ПРОБЛЕМА НЕ МОГУ ДА СЕ УГОЈИМ: Јелена Розга искрено - До пре пар дана ми је било лоше, сад сам опет добро

Фото: Принтскрин/Пинк

Огњен је упитао певачицу да ли је истина да је заплакала када је први пут чула дуетску песму са Сашом Матићем.

- Истина је. Ја толико волим Сашу као човека, он је душа... Он је заиста душа, стварно велика душа - прича Јелена, а Саша, такође гост емисије, додао је:

- Сличан се сличном радује.

- Јао, срце моје... Већ неких шест-седам година се договарамо за дует, чекали смо праву песму и у јуну ми је Саша послао демо верзију... Била сам готова! То је то, одмах сам му послала поруку и питала га кад ћемо у студио да снимамо, али заиста. Песма је на прву села и мени, а мислим да је и публици - открива Розга.

Како се ретко појављује у јавности, певачица открива зашто избегава медије и како изгледа њен тренутни живот.

- Ја волим да дођем и да се појављујем у емисијама када снимим нешто и када имам о чему да причам. Радим доста, ја сам врло тиха овако, исто као и Сале, радим, не причам превише, не појављујем се у јавности ако нема потребе, осим ако се не ради о некој доброј песми, као рецимо сада. Када завршим албум, долазићу ти сваки дан, имаћемо материјала за причу - искрена је Јелена, па открива тајну свог доброг изгледа:

- Пре свега имам добру генетику, а сигурно је и та нека веза са Далмацијом, море, Сплит... Исто тако, моји проблеми са штитоном жлездом ми не дозвољавају да се угојим ни пола киле, али ја се добро осећам, што је и најбитније од свега. Ту и тамо ме мало зезају ти проблеми са здрављем, али држим ја то под контролом. Било ми је лоше пре пар дана, али сад сам опет добро, не дам се као и увек, само осмех и позитива - закључује Розга у емисији "Амиџи шоу".

БОНУС ВИДЕО:

КАД ЦЕЦА НАПРАВИ СТОРY: Светлана Ражнатовић и њена инстаграм "прича"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)