ДЕА О ГЛАСИНАМА ДА ЈЕ ВЕЗА СА МЛАДЕНОМ У КРИЗИ: Водитељка отворила душу, коментарисала и случај Новака Ђоковића

Новости онлајн

18. 01. 2022. у 18:24

ВОДИТЕЉКА јутарњег програма Деа Ђурђевић прокоментарисала је наводе да је њена емотивна веза са колегом Младеном Мијатовићем у кризи.

ДЕА О ГЛАСИНАМА ДА ЈЕ ВЕЗА СА МЛАДЕНОМ У КРИЗИ: Водитељка отворила душу, коментарисала и случај Новака Ђоковића

Фото: Инстаграм

- Не волим што се пише о мом приватном животу, јер ја свој приватни живот не намећем. Није ми толико чудно, јер се ја понашам нормално, идем на пијацу, у продавницу. И лажне вести и тачне вести, па све је то посао - рекла је Деа у емисији ''Премијера'', а онда открила како се борила да дође до својих пословних циљева:

- Седела сам овде по 10 сати, била сам баш упорна. Сваког сам испитивала нешто. Била сам упорна и остварила сам свој циљ. Мислим да свако треба да своје жеље спроведе у дело упорношћу и радом на себи - каже водитељка, која је прокоментарисала и случај Новака Ђоковића у Аустралији.

- Ја мислим да треба да величамо Новакову храброст. Прво његову тишину, јер је сада најхрабрије да ћути. Видим да је свуда тема број један. Мислим да се и даље највише прича о Новаку, тако да је ово његова победа - рекла је Деа и открила са каквом је поуком изашла након тешке животне борбе:

- Свако јутро кад се пробудиш у свом кревету и идеш у свој тоалет и можеш да загрлиш особу коју у том тренутку желиш да загрлиш, ти си победник. То сам на тежи начин схватила, али мислим да би свако то требало да схвати.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ТУ ЧЕЛОС ОДРЖАЛИ КОНЦЕРТ У АРЕНИ: Популарни бенд се емотивно опростио од Београда (ФОТО)