УДАЈЕ СЕ МАША ТЕРЗИЋ: Вељкова бивша од изабраника добила два прстена који папрено коштају

Novosti online

17. 01. 2022. у 23:39

МАША Терзић, ћерка генералног директора Црвене Звезде, Звездана Терзића и бивша девојка Вељка Ражнатовић, добила је два прстена од свог дечка и планира свадбу у овој години.

УДАЈЕ СЕ МАША ТЕРЗИЋ: Вељкова бивша од изабраника добила два прстена који папрено коштају

Фото Instagram printscreen/mashaterzic

Наиме, њен изабраник не живи у Србији и није јавна личност, те не жели да се експонира у јавности, па самим тим Маша на друштвеним мрежама нема ниједну заједничку фотографију са њим. Ипак, не крије да је заљубљена.

Маша је наводно од дечка добила два скупоцена прстена познатог бренда Картије од 1.200 и 2.200 евра, што је укупно 3.400 евра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Она није традиционално запрошена, већ јој је партнер, како наводи извор, купио веренички прстен и бурму, верени су и планирају да стану на луди камен током ове године.

- Маша је добила прстен, тачније два, један веренички, а други као бурму. Није било званичне просидбе, али су њих двоје сада званично верени. Годину дана су заједно, лепо им је, и у овој 2022. години планирају венчање - рекао је извор близак породици Терзић.

- Неће бити велике свадбе, већ интимне церемоније, јер је Маши и њеном партнеру жеља да венчање буде тајно, далеко од очију јавности - открио је извор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

- Породица Терзић је пресрећна због лепих вести, а Машини мама и тата посебно су одушевљени зетом - закључио је извор.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО - КАД ЦЕЦА НАПРАВИ СТОРY: Светлана Ражнатовић и њена инстаграм "прича"

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

У РАСКОШНОМ ЗЕЛЕНИЛУ ИЛИ НА БЕЛОМ ПЕСКУ: Ако изаберете хотел Лујо, не морате да бирате, ту су и плажа са белим песком и прелепа шума