ПРАТИО ГА ПЛАЋЕНИ УБИЦА: Роби Вилијамс шокирао признањем

Novosti online

17. 01. 2022. у 23:13

БРИТАНСКИ музичар Роби Вилијамс (47) открио је мрачну страну славе, односно да је био мета плаћеног убице, и све шокирао оним што је доживео.

ПРАТИО ГА ПЛАЋЕНИ УБИЦА: Роби Вилијамс шокирао признањем

Фото: ЕПА

 
- Никад нисам ово рекао, али над главом сам имао плаћеног убицу. Никада о томе нисам јавно говорио. То су ствари о којима се не говори када постанете славни - рекао је Вилијамс за "Мирор".

Певач је истакао да је у животу великих звезда најтеже носити се са славом. Нагласио је и да се морају помирити с чињеницом да им се, када су славни, одузима приватност.

- У једном тренутку свог живота био сам невероватно познат. Познат у стилу Мајкла Џексона. Постао сам популаран када сам имао 17 година. Са 16 година сам био у бенду, а када сам имао 21, отишао сам и започео соло каријеру - рекао је Роби.

- Продао сам 80 милиона албума, држао рекорд у броју продатих улазница у једном дану за турнеју - испричао је музичар и додао:

- Желим да идем на нормална места на која не могу да идем јер људи желе да ме убију. Потребно је неко време да се особа помири с тим. Имам тескобу и не волим сусрете са странцима, а они желе да ме упознају и непријатно ми је због тога. Размишљање о томе ми заправо изазива непријатност. То је окидач.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО - Романа Панић у шетњи на савском кеју у Београду

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЈОРГОС ДАЛАРАС ОТВОРИО 23. ГИТАР АРТ ФЕСТ: Грчки музичар одржао двочасовни концерт