ЦЕЦА НЕ ДА НАСЛЕДСТВО АРКАНОВОЈ ДЕЦИ: Исповест Софије Ражнатовић - Жељко није био само њен муж већ и наш отац (ФОТО)

Novosti online

17. 01. 2022. у 22:45

У СУБОТУ су се навршиле 22 године од убиства Жељка Ражнатовића Аркана. Његова породица је, као и увек, изашла на гробље и одржала помен.

ЦЕЦА НЕ ДА НАСЛЕДСТВО АРКАНОВОЈ ДЕЦИ: Исповест Софије Ражнатовић - Жељко није био само њен муж већ и наш отац (ФОТО)

Фото: Архива "Новости"

Били су ту његова деца из брака са Светланом Цецом Ражнатовић Вељко и Анастасија, док остали у то време нису дошли. Присутна није била ни Софија Ражнатовић, која живи у Белгији. Она се два дана након помена јавила редакцији Курира и открила неке досад непознате детаље из односа с покојним оцем.

Арканова ћерка, коју је добио са социјалном радницом која је о њему водила рачуна у белгијском затвору, дотакла се и односа с фолк звездом Светланом Цецом Ражнатовић, за коју каже да је с њом тешко водити разговоре о подели имовине.

- Рођена сам у Генту, а не у Бриселу, и живим у тој области. Одмалена сам била присутна у животу мог оца. Рођена сам 1979. године и мајка ме је од рођења водила код оца у затвор. Кад сам била на распусту, често сам долазила код баке и тетке у Србију. У једном тренутку мој отац Аркан је нестао из живота моје мајке и она више ништа није чула о њему - рекла је на почетку Софија.

Каже да су је повредили написи да је отац за њу сазнао тек 1991. године.

- Тата је мени редовно слао фотографије. Кад се оженио Цецом, моја мајка му је послала честитку и пожелела све најбоље. Тада сам ја имала око петнаест година. Тада сам и сазнала да је он мој биолошки отац. Од 1995. године сам често долазила у Београд и време проводила с татом и његовом супругом Цецом и осталим члановима породице - испричала је Софија.

Она каже да је присуствовала очевој сахрани.

- Била сам с Бориславом Пелевићем. Често сам долазила на парастосе, а нарочито после 2010. године. Никад се нисам крила од медија, нажалост, новинари су само желели да сниме Цецу и њену децу. Не волим неправду и надам се да ћете ви написати како је истина. Ми, свих седморо Арканове деце без Анастасије и Вељка, јер су они били врло мали, много смо пропатили због губитка оца. Трудили смо се да будемо јаки и да се боримо за оно што нам припада. Нажалост, ништа заузврат нисмо добили - тврди Ражнатовићева.

Она каже да са фолк звездом данас није у коректном односу:

- Јако ми је жао што са Цецом не могу да се воде разговори као са озбиљном, одговорном особом и да отворено кажу шта се заиста догодило после смрти мог оца. Желимо само оно што нам припада, а то је део нашег оца. У Европи свако добије део наследства кад родитељ умре. Наш живот је тек почео и ми такође желимо да идемо даље и свако мало је више него добродошло. Аркан није био само Цецин муж него и наш вољени отац - истиче Софија.

БОНУС ВИДЕО - ЦЕЦА ПОКАЗАЛА КАКО ПРОСЛАВЉА БОЖИЋ: Сви на окупу у њеној вили, снимила и богату трпезу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ПОЗНАТ УЗРОК СМРТИ: Борба лекара за Игора трајала  је пет дана