РОМАНА О УСЛОВИМА У АУСТРАЛИЈСКОМ ЗАТВОРУ: "Нисам знала да ли сам жива, била сам боса на пет степени"

Новости онлајн

17. 01. 2022. у 16:29

РОМАНА Панић провела је три месеца у затвору у Аустралији, а била је смештена у имиграциони хотел док је чекала да буде депортована из те далеке земље.

РОМАНА О УСЛОВИМА У АУСТРАЛИЈСКОМ ЗАТВОРУ: Нисам знала да ли сам жива, била сам боса на пет степени

Фото: Принтскрин РТВ Пинк

Романа је шокирана због тортуре кроз коју је прошао Новак Ђоковић, али није изненађена, јер је и сама доживела тортуру аустралијских власти, пише "Блиц".

Додуше, како је сама рекла, боље су се понашали према њој у имиграционом центру и у затвору него према Нолету.

Певачица је пошто се нашла на слободи и вратила се у Србију испричала да је била изненађена када су јој 3. априла на врата од хотелеске собе закуцала 2 детектива и 4 полицајца. Они су претресом пронашли доказ. Романа је истакла да она нема везе са пљачкањем банкомата, нити да је знала ишта о томе, а по савету адвоката је признала дело, након чега је очекивала да ће бити слободна.

Након пресуде певачица је смештена у такозвани "wацхинг хоусе" (собу за посматрање), где је температура свега 5 степени Целзијуса.

- Нисам знала да ли сам жива, нисам могла да верујем. Ја сам отишла у 'Кућу за посматрање'. Ту има разних људи. Они тебе ту посматрају који си ти психолошки профил, да виде који си профил. Мене су ту задржали седам дана. То је било тешко за мене. Ту је температура 5 степени. Не смете да имате ципле, чарапе, мени је медицинска сестра ипак дала термо чарапе. Будеш у тренерци и људи су боси, све је од метала. Они траже да ти ту негде будеш психички испровоциран. После тога, сам била у 'Бризбен женски корективни центар', то је као поправни дом. Ту је све било чисто и топло. Прва 22 дана су ми била најтежа, после ми је било океј. Бринула сам о мојима - испричала је тада Романа у Амиџи шоу која је додала да након што је пребачена у колективни центар, да су улови били бољи.

БОНУС ВИДЕО:

НАВИЈАЧ НОВАКА ЂОКОВИЋА: Смејаћемо се због начина на који су третирали Нолета

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РОМАНТИКА НА НЕШТО МОДЕРНИЈИ НАЧИН: Хотел намењен само старијима од 16 година који знају добро да се забаве