ПЛАКАЛА САМ КАД САМ ПРВИ ПУТ ГЛЕДАЛА ФИЛМ И ТУ СЦЕНУ: Тамара Драгичевић проговорила зашто нема ниједну сцену са мужем

Новости онлајн

17. 01. 2022. у 15:22

САМО десет месеци након што је по други пут постала мајка, глумица Тамара Драгичевић поново је стала пред камеру у филму "Тома" Драгана Бјелогрлића.

ПЛАКАЛА САМ КАД САМ ПРВИ ПУТ ГЛЕДАЛА ФИЛМ И ТУ СЦЕНУ: Тамара Драгичевић проговорила зашто нема ниједну сцену са мужем

Тамара Драгичевић у филму "Тома" / Фото Александар Летић

Улогом легендарне певачице Силване Арменулић освојила је срца публике и награде, а круна је била "Царица Теодора" на Филмским сусретима у Нишу.

Тамари се утисци о филму "Тома" још нису слегли.

- Наше обавезе у вези с филмом тек недавно су се завршиле. Нисам још свесна тог успеха. Биће ми потребно неколико година, а можда чак и десет да схватим какав смо филм направили и да ли смо заиста оставили дубок траг. Не могу још увек да га гледам као публика, а ни да себи и колегама кажем браво - рекла је Тамара у интервјуу.

Осврнула се и на своју каријеру.

- Мој пут и каријера иду степеник по степеник. Паралелно се трудим да радим на филму и у позоришту. Моја кућа је Атеље 212, где сам стални члан. У њој ме увек чекају улоге које сада имам могућност да бирам. Не морам себе да затрпавам послом и пружа ми се прилика да радим само оно што ме занима. У протеклој години успела сам да направим и неке ствари које публика није од мене навикла да види.

Сарадња са супругом Петром Бенчином и заједничка сцена нису се десиле у филму "Тома". Да ли вас то чека у 2022. години?

- Није. Чар нашег посла јесте то што никад не знамо шта је следеће. У глуми највише волим што не знам шта је тај следећи телефонски позив и пројекат који ћемо радити. Петар и ја пажљиво бирамо улоге, али бисмо волели да делимо кадар.

Петар у филму "Тома" игра доктора. Како сте ви доживели његову сцену у кафани кад Тома Здравковић пева "Љиљану"?

- Плакала сам кад сам први пут гледала филм и ту сцену. Била сам само обична публика и као неко ко нема никакве везе с тим пројектом. Сцена с Петром и Паулином Манов је кључна за цео филм што се тиче емоција. Мени је то било предивно - рекла је Тамара.

БОНУС ВИДЕО:

Најбољи су кадрови иза сцене - снимање филма о Томи Здравковићу

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БЕТ ОЛЕ ПОКЛАЊА ПОТПИСАН ДРЕС АЛЕКСАНДРА МИТРОВИЋА! Сазнај како до поклона