БЕКАМ ПОНОВО ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Дејвид не престаје да љуби ћерку у уста на фотографијама које објављује

Novosti online

16. 01. 2022. у 10:03

ДЕЈВИД Бекам је објавио нове фотографије са кћерком Харпер Севен (10) и по трећи пут за месец дана шокирао јавност, јер се на једној од слика, бивши фудбалер поново љуби са дететом у уста.

БЕКАМ ПОНОВО ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Дејвид не престаје да љуби ћерку у уста на фотографијама које објављује

ФОТО: АП

Бекам је прво позирао на пордичној фотографији подигнут на прсте, како не би био нижи од сина, онда је за дочек Нове године пољубио ћерку у уста, па је то исто поновио, али овог пута у шуми док су се шетали он и Харпер. Ако је првим гестом насмејао пола Интернета, другим и трећим је згрозио јавност.

Дејвид је поделио на Инстаграму фотографије са ћерком из шуме, а у опису је написао: "Тата и принцеза су имали предивну шетњу јутрос". И док се на првој слици смеју, на другој се љубе у уста, што је изазвао мноштво реакција на овој друштвеној мрежи.

"Она је већ велика цура и време је да престанеш да је љубиш у уста", "Ово лоше изгледа...", "Дајте људи, па и Викторија би требало да му каже да не ради ово", "Опростите, али мени је страшно то што они раде. У реду је да подели колико воли своју ћерку, али мало је претерао", "Чудак", само су неки од коментара.

Мада, било је и оних који су писали како он само воли своје дете и ово је један од начина на који испољава своју љубав. 

БОНУС ВИДЕО:

Које тешке речи користе кандидати у америчкој председничкој кампањи

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЈОРГОС ДАЛАРАС ОТВОРИО 23. ГИТАР АРТ ФЕСТ: Грчки музичар одржао двочасовни концерт