ТАЈНЕ СТАНА НА ВРАЧАРУ: Овако је Цеца живела пре Аркана - месецима спавала код другарице у Београду

Novosti online

16. 01. 2022. у 00:54

СВЕТЛАНА Цеца Ражнатовић се из родног краја Житорађе, преселила у српску престоницу где је започела свој нови живот.

ТАЈНЕ СТАНА НА ВРАЧАРУ: Овако је Цеца живела пре Аркана - месецима спавала код другарице у Београду

Фото: Инстаграм

Када се доселила у Београд, Цеца је најпре неколико месеци живела код другарице на Врачару. Стан који је Цеца купила у Београду пре свог пунолетства се у том тренутку реновирао. Она до тада није размишљала о пресељењу у престоницу јер је завршавала средњу школу у Житорађи и тамо живела. Давне 1990. године са продатих 350.000 примерака албума, а годину дана касније излази албум који обара све рекорде и Цеца одлучује да од зарађеног новца купи себи стан на Бановом брду.

Давне 1993. године долази на идеју да се пресели у Београд, пошто је завршила средњу школу и започиње сарадњу са Марином Туцаковић и Александром Радуловићем Футом. Тог момента почела је да реновира стан и док је то трајало живела је код породичне пријатељице Драгице у Каленићевој улици, али не као подстанар већ као гост. Фактички то је био први стан у ком је Цеца боравила у Београду, док је већ увелико била звезда на простору читавог Балкана.

Након неколико месеци, Цеца се преселила у свој стан на Бановом Брду и ту је живела до удаје. Ражнатовићева упознаје Жељка Ражнатовића Аркана 1994. године и тада започињу заједнички живот у Дипломатском насељу све до 1997. године док кућа у улици Љутице Богдана није била завршена. Цецине комшије из зграде у којој је живела на Врачару су одушевљене балканском дивом и још се сећају периода када Цеца живела у овој вишеспратници.

- Јао добро сте ме подсетили. Увек се свима нама љубазно јављала и поздрављала, а била је прелепа. Као анђео - рекла је Цецина комшиница својевремено.

Млађе генерације, које живе у овој згради, не сећају се периода када се у њу доселила Цеца, али су од староседелаца чули за ту причу. Многи су чак мислили да је то само мит.

- Када је снимила песму 'Кукавица' и 'Шта је то у твојим венама' људи су се испод прозора скупљали и певали њену песму. То је било да не поверујете, целом улицом је одјекивала та песма, цвеће је сваким даном стизало овде у Каленићевој. Колико је то било цвећа, мислим да је могла да отвори највећу цвећару у Београду - испричала је госпођа која је Цеци била комшиница.

БОНУС ВИДЕО - ЦЕЦА ПОКАЗАЛА КАКО ПРОСЛАВЉА БОЖИЋ: Сви на окупу у њеној вили, снимила и богату трпезу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика