ДЕВОЈКА АНДРИЈЕ МИЛОШЕВИЋА ПРОШЛА КРОЗ ПАКАО: Добила сам дијабетес у току трудноће - морала сам да редукујем исхрану

Новости онлајн

15. 01. 2022. у 18:45

Глумци и емотивни партнери Александра Сандра Томић и Андрија Милошевић ситно броје до тренутка када ће постати родитељи.

ДЕВОЈКА АНДРИЈЕ МИЛОШЕВИЋА ПРОШЛА КРОЗ ПАКАО: Добила сам дијабетес у току трудноће - морала сам да редукујем исхрану

Фото: Инстаграм/_djedja_

Алекснадра би требало за месец дана да се породи, а Андрија Милошевић са поносом каже да је његова драга трудноћу изгурала без проблема.

- Све је херојски поднела. Протиче све супер. Она је врло дисциплинована. Све добро ораганизује. Ја сам доста лењ. Мислим на клопу, уопште организацију живота. Све она то води, а ја обављам тешке радове. Те физичке радове. Донеси, понеси, повези- каже кроз осмех Андрија Милошевић.

Гостујући код Марије Килибарде, Александра каже да је морала да води рачуна о исхрани.

- Морам да водим рачуна о калоријама. Зато што сам током трудноће добила труднички дијабетес који је надам се привремени. Кажу да је то честа појава. Не бих о томе да правим никакав баук. Али мора да се води рачуна о уносу угљених хидрата, да се мало смањи. Тако да ја морам да водим мало рачуна, да бих се добро осећала. Зато што ја носим једног џина. Ја сам мала жена и још сада када не бих водила рачуна о храни, вероватно би било додатно тешко. Друго, после порођај морам одмах да се вратим у позориште- рекла је Сандра.

Овај духовити брачни пар, воли једно друго да увек насмеје и да су им дани обојени срећом.

- Када ми је нешто смешно ја са Сандром хоћу да поделим. Тако да ја њу смарам за разне ствари. Ја јој причам о свим мегаломанским идејима. Ја сам космонаут. Ја путујем. И онда када дођем у неку галаксију ја поделим то са њом- рекао је Андрија, који често зна да јој исприча и неки виц.

- Некада се насмеје. Али углавном су то глупи вицеви којим се смејемо Оги Јанковић и ја- истиче Андрија, а Сандра се надовезала:

- У почетку сам мислила да вицеве не капирам. А онда сам схватила да ту ништа није смешно.

Према њеним речима Андрија је човек којем дневно пада између осам и 80 феномелнаих идеја.

- Оно што осећа органски док се то не заврши он не одустаје. Могу да падају ћускије, али то мора да се заврши. Упоран је - наглашава она, а Андрија додаје:

- Све сам изгурао у животу што сам желео. Мораш имати стрпљења за неке ствари. Сачекаш прави тренутак. Никада не одустајеш.

Једно другом су у свему подршка.

- Некада се људи нађу невезано од емотивног односа. Ми смо схватили да добро функционишемо као пословни тандем. Нисмо се претерано трудили и имали велике препреке. Просто је кликнуло. Када смо снимали “Слатке муке”, сећам се да су ми неке колега и уопште људи из посла говорили како сада то функционише с обзиром на то да сте по цео дан заједно. Сет траје по 12 сати, снимамомо по пет дана недељно. Али ја стварно нисам имам спектакуларни одговор на то питања. Ништа није било другачије у односу на остале дане пре тога. Када се вратимо кући није било оптерећења- рекла је она.

Према Андријиним речима добра ствар у њиховом односу што нико од њих ништа не мора да трпи.

- Кажем: “Досадно ми је кући, ја идем негде”. Она ми каже: “Иди човече”. То су слободе. Људске ствари. Када те нико не угрожава. Али када се човек препусти љубави и животу и међусобном поштовању, где смо сви једнаки, онда све може да фунционише. Ми се посвађамо око паштете. Сандра не једе паштету, али то кажем као метафору. Ми смо као два детета- рекао је он.

Према Александриним речима некада је важно рећи мушкарцу “браво мајсторе”.

- Вазда то Андрији говорим- истиче Александра, а Андрија се надовезује:

- Сандра и ја имамо тинејџерски приступ према узбудљивим стварима у животу.

БОНУС ВИДЕО:

КАД ЦЕЦА НАПРАВИ СТОРY: Светлана Ражнатовић и њена инстаграм "прича"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу