СИН ВИКИ МИЉКОВИЋ ЖЕЛИ ДА БУДЕ СВЕШТЕНИК: Певалуца се огласила - Ташке и ја желимо да га рпиближимо вери

Новости онлајн

15. 01. 2022. у 17:53

ПЕВАЧИЦА Вики Миљковић за своју публику припремила је бројне новитете којима ће их ускоро обрадовати, а у питању су песме на којима је дуго радила и које ће бити право освежење.

СИН ВИКИ МИЉКОВИЋ ЖЕЛИ ДА БУДЕ СВЕШТЕНИК: Певалуца се огласила - Ташке и ја желимо да га рпиближимо вери

Фото: Принтсцреен/Јутјуб/Zvezde Granda

- Надам се да ће ускоро престати корона, мој албум је спреман. Ја иначе албум нисам издавала од 2009. године, било је доста синглова, мој албум је био спреман крајем 2019. чекали смо да га издамо 2020. кренула је корона и мој тим и ја смо апсолутно били у праву да није било адекватно време за албум... Мислим да су људи били оптерећени неким другим стварима које су око нас и које су биле јако тешке, мучне и онако народски да кажем биле су одвратне, надамо се да све то пролази и сад желим да макар од половине пролећа, лета, кад се пролепша време да се сви посветимо неким лепшим темама, да се вратимо старом животу, старим навикама, да се грлимо, љубимо, излазимо и да буде нових песама и новог албума и онда ћу одприлике тад и ја изаћи на тржиште са новим албумом - испричала је певачица за Гранд онлине.

Поред нових песама на којима је вредно радила, певачица се са супругом посветила и новом бизнису, а сада је открила и о чему је тачно реч.

- Трудимо се да пронађемо нешто најбоље и најадекватније за наше колеге, трудимо се да младе певаче удомимо и скућимо, да имају кров над главом. Пропагирамо то да млади људи улажему у праве ствари, а не у пороке и неке пролазне ствари које данас јесу популарне и актуелне, а сутра нису. Мислим да је то јефна јако лепа ствар која нам се десила и поносни смо на то, бавимо се и продајом ексклузивних станова, а бавимо се и уређењем тих истих станова, хотела, ресторана - објаснила је Вики.

За Бадње вече лавину позитивних коментара изазвао је снимак који се појавио на друштвеним мрежама, а на којем се види како певачицин син Андреј као добровољац помаже на поноћној литургији, заједно са студентима Теолошког факултета. Многи медији су пренели да певачицин син жели да буде свештеник.

- Као што рекох, ми се трудимо да људима који су у нашем тиму и којима смо ментори, првенствено нашем сину и нашој фамилији да као јавне личности будемо пример како треба и да ту децу усмеримо на прави пут и да им у овом лудилу појаснимо шта је систем правих вредности и ка чему треба стремити, јер у данашње време се лудо и брзо живи, врло лако се склизне са линије правог пута и некако су млади људи више склони да оду странпутицом, јер је то линија лакшег отпора. Ми смо нашег сина од малена учили правим вредностима, Ташке и ја смо верници, поштујемо све вере, имамо пријатеље свих вероисповести и трудимо се да сина упутимо на прави пут, а то је да се приклони вери и да зна да поштује и своју и туђу веру и он од своје четврте пете године помаже кад се та Божићна литургија служи - испричала је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

КАД ЦЕЦА НАПРАВИ СТОРY: Светлана Ражнатовић и њена инстаграм "прича"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика