"ЗЕМЉА ЗА ИЗБЕГАВАЊЕ" Аца Лукас бесан на Аустралију због Ђоковића - и њему су укинули визу

Новости онлајн

09. 01. 2022. у 19:19

ПЕВАЧ Аца Лукас стао је на страну Новака Ђоковића који тренуто пролази кроз агонију у Мелбурну. Он је испричао, како је и сам доживео непријатност са органима Аустралије.

ЗЕМЉА ЗА ИЗБЕГАВАЊЕ Аца Лукас бесан на Аустралију због Ђоковића - и њему су укинули визу

Фото: Новости

- Прошао сам на сличан начин као Новак. Одобрили су ми визу и све је било у реду, заказани концерти, све је било распродато и одједном ме зову из амбасаде три дана пред полазак на пут да ми кажу како је моја виза отказана уз образложење како им је неко дојавио да сам био осуђиван што је неистина - истиче Аца.

- У судској евиденцији не постоји моје име међу осуђиваним лицима. Ја сам потписао опортунитет, дакле у судској евиденцији нисам евидентиран као осуђени. Не могу да будем међу осуђиваним лицима ако сам имао нагодбу. Њима је неко доставио чланак из новина и они су на основу тога мени укинули визу без да су то проверили. Па у новинама пише и да сам Аца Лукас али нисам, ја се зовем Александар Вуксановић - рекао је он.

- Након пар дана, позвао ме је лично конзул овде да ми каже да могу поново да поднесем захтев, да ће исправити грешку, и тако сам му свашта рекао и завршио и са њим и са Аустралијом. Знате када ћу да идем тамо?! Никад! Напишите великим словима НИКАД! Све у свему, земља за избегавање - објаснио је Лукас.

Када је реч о Новаковој ситуацији, Аца не штеди оштре речи на рачун власти у Аустралији.

- Због овог што раде најбољем спортисти свих времена, човеку и хуманисти треба да им се одузме лиценца за Грен слем. Уз Новака је цео свет у овој борби и желим му да истраје. Што се мене лично тиче, већ је победио - закључио је Лукас за "Телеграф".

БОНУС ВИДЕО: 

"Сви сте ви Новакова породица" - Дирљива сцена са скупа подршке Ђоковићу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ИЗМЕЂУ БОРОВЕ ШУМЕ И ЧИСТОГ МОРА: Топла препорука за хотел Sealife Kemer Resort 5*