МАЈА БЕРОВИЋ ОТКРИЛА ПОЛ БЕБЕ: Певачица поделила радосну вест (ВИДЕО)

Novosti online

03. 01. 2022. у 20:56

ПЕВАЧИЦА Маја Беровић ситно броји до порођаја, а сада је поделила дирљиви снимак на друштвене мреже.

МАЈА БЕРОВИЋ ОТКРИЛА ПОЛ БЕБЕ: Певачица поделила радосну вест (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм принтскрин/mayaberovicofficial

Она је на Инстаграму објавила видео у ком се виде емотивни тренуци са супругом Аленом Драгосавом, али и ултразвук бебе, као и Маја са стомаком "до зуба". Маја је овом приликом открила ког је пола њена беба.

- Срећа је на путу - написала је Беровићева и додала у опис емотикон дечака, а у видео клипу се могу видети како из балона испадају плаве "латице", што потврђује да Маја носи мушко дете.

Иначе, Маја је са супругом већ скоро две деценије.

- Долазио је на сваки мој наступ у Босни и све се завршавало на погледима, јер сам имала само 17 година. Била сам малолетна и лудо заљубљена у човека који долази на моје наступе - испричала је једном приликом Маја.

- Након неког времена, схватили смо да не можемо тако и да нам је превише стало да би све остало на платонској љубави. Врло брзо смо донели одлуку да живимо заједно, што је било тешко саопштити мојој мами, која је самохрана мајка и којој је одвајање женског детета тако рано било болно. Ипак, није стала на пут мојој срећи. Ален ми је помогао финансијски и морално да објавим први албум. Сада, неколико година после тога, ја сам неко ко сама може да улаже у своју каријеру - говорила је једном певачица.

Фото: Принтскрин Instagram/mayaberovicofficial

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МЕТАК МИ ЈЕ ПРОШАО ПОРЕД ГЛАВЕ: Сека Алексић проговорила о језивом инциденту