ДА ЛИ ЈЕ КРИС НОТ СТВАРНО ЗВЕРКА? Огласила се и четврта наводна жртва познате звезде серије "Секс и град"

С. К.

24. 12. 2021. у 11:16

ОПТУЖБЕ против звезде познате серије "Секс и град", због наводног сексуалног злостављања, не престају већ неко време. Тако се сад јавила и четврта жртва која је препричала инцидент са познатим глумцем Крисом Нотом, који датира из 2002. године.

ДА ЛИ ЈЕ КРИС НОТ СТВАРНО ЗВЕРКА? Огласила се и четврта наводна жртва познате звезде серије Секс и град

Фото: ЕПА

Овог пута огласила се њујоршка певачица Лиса Џентајл и признала како се све догодило након што јој је Крис понудио превоз кући из једног ресторана.

Foto: Profimedia

 

- Када смо дошли испред зграде, питао је да ли може да уђе. Након што сам му рекла да немам чиме да га понудим, рекао је да је то океј, да само жели да види где живим - рекла је Лиса. Када су ушли у стан насрнуо је на њу и постајао све агресивнији.

 - Покушала сам да га зауставим, али није се дао. Присиљавао ме да га дирам - истакла је Лиса, која је на крају једва успела да га одгурне.

Глумац ју је затим називао разним погрдним именима, а запретио јој је да ће, ако иком каже, уништити њену каријеру.

 - Бојала сам се да било шта урадим. Он је угледан човек, врло лако је могао да ми уништи живот - рекла је Лиса.

Певачица је Криса први пут упознала 1998. у истом ресторану.

 - Био је ту стални гост и добар пријатељ власника. Често сам га виђала јер сам и сама ту долазила с пријатељима и породицом - рекла је.

На овај потез одлучила се након што су се јавиле и друге жртве.

 - Мислим да све заслужујемо тренутак на суду с господином Нотом - изјавила је Лиса.

Подсећамо, откако су кренуле оптужбе за сексуално злостављање, Крису су се затворила многа врата. Иако је све негирао, глумац је добио отказ у серији, повучена је његова реклама, те је изгубио милионске пројекте.

Поред четири жртве, у јавност је испливала и забрана приласка из 1995. године, коју је затражила његова бивша девојка Беверли Џонсон.

Његову супругу све је веома потресло, па је одлучила да се на неко време удаљи од њега, а злостављане жене подржале су и Крисове колегинице са сета серије "Секс и град".

БОНУС ВИДЕО:

КАД ЦЕЦА НАПРАВИ СТОРY: Светлана Ражнатовић и њена инстаграм "прича"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

АНА ИВАНОВИЋ У БИКИНИЈУ: На плажи у дводелном купаћем (ФОТО)