НАЈТРАЖЕНИЈЕ - "РУСКЕ УСНЕ": Мима блажен међу грацијама у амбасади лепоте

В. Н.

24. 12. 2021. у 09:54

ЈЕДИНСТВЕНА амбасада лепоте "Жоли", отворена пре три године у Новом Београду као први центар те врсте за хармонизацију унутрашње и спољашње лепоте, место је од поверења најлепших дама из јавног живота Србије.

НАЈТРАЖЕНИЈЕ - РУСКЕ УСНЕ: Мима блажен међу грацијама у амбасади лепоте

Фото промо

Неке од њих, успешне пословне жене попут Милке Форцан, глумице Данице Максимовић, као и инфлуенсерке и манекенке, окупиле су се да обележе успешну пословну годину, али и да упознају докторке из Русије, Лубов Лазареву и Маргариту Демидову, које су том приликом демонстрирале неке од козметичких услуга.

Највише пажње привукла је процедура "руске усне", једна од најтраженијих у "Жолију". Реч је о третману којим се, помоћу хијалуронских филера, постиже срцолик и пунији изглед усана.

Презентацији и коктелу присуствовао је и један припадник јачег пола - глумац и продуцент Мима Караџић, који је уживао у друштву неких од најлепших Београђанки...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ОДБИО И ЏОНИЈА И БРЕГУ: Популарни певач није хтео да пева у Бијелом дугмету - и дан-данас жали због тога