КЕРИ, ШАРЛОТ И МИРАНДА ПОДРЖАЛЕ ЖРТВЕ: Након оптужби за силовање и сексуално злостављање, Крис Нот на стубу срама

В. Н.

21. 12. 2021. у 22:36

ЗВЕЗДЕ серије "Секс и град", Сара Џесика Паркер (Кери Бредшо), Синтија Никсон (Миранда Хобс) и Кристин Дејвис (Шарлот Дејвис), прекинуле су вишедневно ћутање након што су њиховог колегу, глумца Криса Нота (Зверка), две жене оптужиле за силовање и сексуално злостављање, објавивши заједничку изјаву на "Инстаграму" у понедељак.

КЕРИ, ШАРЛОТ И МИРАНДА ПОДРЖАЛЕ ЖРТВЕ: Након оптужби за силовање и сексуално злостављање, Крис Нот на стубу срама

Фото Craig Blankenhorn

- Врло смо тужне што чујемо оптужбе против Криса Нота - навеле су глумице у краткој изјави. - Подржавамо жене које су се јавиле и поделиле своја болна искуства. Знамо да им је то морало бити веома тешко да учине и похваљујемо их због тога.

Подсетимо, две жене оптужиле су Нота да их је силовао, односно сексуално злостављао 2004. у Лос Анђелесу, то јест 2015. у Њујорку. Обе тврде да је Нот имао секс са њима отпозади, испред огледала. Глумац је оштро демантовао оптужбе, нагласивши да су спорни сусрети били споразумни, те да он никада није прешао границу која значи "не". У међувремену, јавила се и трећа жена и оптужила Нота да ју је, наводно, 2010. пипкао у ресторану на Менхетну, када је имала 18 година.

Шокантне тврдње довеле су до тога да је Нотова агенција "А3 Артистс ејџенси" раскинула уговор са њим, а добио је и отказ у криминалистичко-драмској серији "Еквилајзер", чијих је седам епизода друге сезоне већ емитовано.

- Крис Нот више неће снимати наредне епизоде "Еквилајзера" и одлука ступа одмах на снагу - саопштено је из Универзал телевизије и Си-Би-Ес.

Глумчев дугогодишњи пријатељ је рекао да Нотовој супрузи Тари Вилсон, са којом има синове Китса и Ориона, није добро након што је скандал избио у јавност, те да, можда, неће провести Божић са њим. Такође, изгубио је и уговор тежак 12 милиона долара за продају свог бренда текиле "амбар", који је једна компанија из Неваде хтела да купи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СУСРЕТ КРАЈ ПАТРИЈАРХОВЕ БОЛНИЧКЕ ПОСТЕЉЕ: Павле је у једном трену отворио очи и дигао руку - прекретница у Новаковој каријери