Стиже УНА – телевизија какву регион заслужује

Промо

20. 12. 2021. у 15:00

Од уторка, 21. децембра, гледаоце очекује јединствен концепт регионалне телевизије - сјајан програм, врхунски продукцијски стандарди и највеће звезде.

Стиже УНА – телевизија какву регион заслужује

Фото: Промо

Спектакуларна музичка такмичења, невиђене вечерње и дневне ток-шоу емисије, узбудљиви ријалити програми, поуздани информативни и документарни садржај, врхунске серије, филмови и квизови - у Србију, Хрватску, Босну и Херцеговину, Македонију и Црну Гору стиже јединствен доживљај телевизијског садржаја. 

Имајући у виду амбициозан план и изузетно захтевне техничко-продукционе формате, УНА пажљиво и детаљно приступа реализацији светских шоу програма који ће лагано улазити у програмски репертоар ове станице. Стога ће УНА од 21. децембра постепено уводити своје адуте који ће засијати пуним сјајем од почетка наредне године и који ће публику оставити без даха.

Легендарног Хариса Џиновића упознаћемо у потпуно другачијем светлу, као и једне од најпопуларнијих глумаца млађе генерације, шармантну Ању Мит и харизматичног Андрију Кузмановића, чији ће забавни формати постати неизоставни део ваше свакодневице. У тиму УНЕ гледаћемо и највеће звезде из региона, сјајну Ивану Параџиковић, експерта за истраживачко новинарство. Најважније информације и актуелности из земље и света свакодневно ће преносити реномирани професионалци и младе наде из редакције информативног програма – Стефан Девић, Лана Гашпарац, Маида Бургић, Тамара Трговчевић и Јосип Шарић. Популарни водитељ Франо Риђан, атрактивна Маја Бајамић, симпатични глумац Стефан Бундало, као и шармантна новинарка и водитељка Дејана Росуљаш такође ће бити део УНИНЕ поставе. Поред наведених, екипи ће се придружити још многа велика имена из читавог региона, која ће овој мултимедијалној платформи обезбедити највишу позицију на шареноликом медијском небу.

Фото: Промо

 

Телевизија УНА може се гледати путем Телеком Србија (МТС, ирис, Супернова, м:САТ, Арена цлоуд), Хипернет ТВ, Ориона, БеотелНет и КБЦнет. Гледаоци који би такође желели да у својим домовима прате програм УНЕ могу се распитати код својих кабловских оператера који засада још нису уврстили УНУ у своју понуду. Уједно, УНА се може пратити и путем специјално креиране смарт ТВ апликације (Самсунг, ЛГ, АндроидТВ, Амазон Фире ТВ, ХббТВ) коју гледаоци могу инсталирати на својим ТВ уређајима.  

Квалитет ће бити симбол УНЕ, а њен темељ се постављао месецима како би гледаоци широм региона добили најбоље од најбољег. Иза овог захтевног и изузетно сложеног пројекта стоји тим од пет стотина највећих медијских професионалаца из читавог регона који су своју каријеру градили у најутицајнијим светским и регионалним медијским кућама.

Фото: Промо

 

Пројекат се заснива на најсавременијим дигиталним технологијама и укључује телевизију високе резолуције, децентрализовано управљање продукцијским ресурсима путем хипербрзих оптичких веза и најсавременије студијске продукцијске технике с даљински контролисаним и роботизованим камерама.

Посебна пажња посвећена је до сада у свету невиђеном степену имплементације виртуелне реалности (ВР) у продукцији живог ТВ програма с најновијим дизајнерским и техничким решењима који ће се остваривати из четири виртуелна студија у Београду, Загребу, Бања Луци и Сарајеву. За потребе снимања изузетно захтевних шоу програма, УНА поседује и два велика студија у Београду и Загребу.


Иза ове јединствене регионалне медијске платформе налазе се Фоундцентер Инвестмент ГмбХ из Берлина и компанија Инфинитy Медиа из БиХ. УНА представља револуционарни искорак када је реч о иновацијама и програмском садржају, и засигурно један од највећих и најкомплекснијих подухвата који су у скорије време спроведени на регионалној медијској сцени.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (0)

ОЖЕЊЕН САМ, КАО ПИКСИ ЖИВИМ: Ера проговорио о орловима - обратио се и Стојковићевој супрузи