ЋЕРКА МИ СНОСИ ПОСЛЕДИЦЕ ЗБОГ ОЦА: Гоца Тржан проговорила о болној теми - "Вршњаци ће је вређати због мене"

Новости онлајн

17. 12. 2021. у 14:24

ПЕВАЧИЦА Гоца Тржан каже да је погађају наслови у новинама у којима пише како се не слаже са ћерком која је наводно проблематична.

ЋЕРКА МИ СНОСИ ПОСЛЕДИЦЕ ЗБОГ ОЦА: Гоца Тржан проговорила о болној теми - Вршњаци ће је вређати због мене

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ KONTRA SHOW

Гоца истиче да са ћерком има добар однос који је мало другачији у последње време јер је Лена у пубертету.

- Немам никакав проблем, имам свакодневно превртање очима, али ја сам била гора. Срећом па моје дете није као ја - рекла је Гоца у емисији "Гранд њуз".

- Ја не желим своје дете да стављам у позицију да буде ни популарна ни јавна личност, нити да буде медијска личност, нити она то жели. Ја поштујем жељу свог детета и кад се слика за наш ријалити, слика се само под условима под којима она хоће и прича о ономе о чему она хоће, јер бити дете јавне личности за њу је сигурно непријатно, зато што често клинци који неће знати како да је повреде вређаће је преко мене или мог мужа или, нажалост, преко њеног оца. То је нешто са чиме она мора да се носи од малена, а не жели да буде пред камерама, она не жели ту врсту пажње.

- Она је потпуно други лик, разликује се од мене, пре неки дан је рекла "Ја никад не бих била певачица, не разумем како ти то можеш да радиш" и ја је потпуно разумем - испричала је Гоца.

БОНУС ВИДЕО - Романа Панић у шетњи на савском кеју у Београду

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КВАЛИТЕТАН И САДРЖАЈАН ХОТЕЛ У ЦЕНТРУ ХУРГАДЕ: Одличан избор за одмор активних породица