"БИЛО ЈЕ БОЛНО, ВИКАЛА САМ ДА СТАНЕ, АЛИ НИЈЕ": Жена која је оптужила Зверку за силовање описала како је све изгледало

Novosti online

17. 12. 2021. у 10:24

ЧУВЕНИ Зверка из серије "Секс и град", глумац Крис Нот, суочава се последњих дана са оптужбама да је силовао две девојке у њиховим раним двадесетим годинама.

БИЛО ЈЕ БОЛНО, ВИКАЛА САМ ДА СТАНЕ, АЛИ НИЈЕ: Жена која је оптужила Зверку за силовање описала како је све изгледало

Фото: ЕПА

Како преноси Блиц жена, Девојке које су се јавности обратиле под псеудонимима Зои (40) и Лили (31) оптужиле су глумца да их је приморао на интимне односе пре много година, преноси "Холивуд репортер". Наиме, први чин се, наводно, догодио 2004. године, а други 2015. године, три године након венчања са супругом Таром Вилсон, са којом има двоје деце. Све се догађало у његовим кућама, када су девојке на позив дошле у његов стан. Прву је позвао у свој стан у Лос Анђелесу, а другу на своје имање у Њујорку.

Једна жена обелоданила је да је она приликом сусрета и напаствовања имала 22 године, а глумац 49, преноси "Дејли Мејл".

- Пришао ми је за сто у ресторану и флертовао. Не знам како је касније набавио мој број и слао ми је гласовне поруке - рекла је медијима.

Она је даље описала да је отишла до Нотовог стана да му врати књигу, али када је ушла у стан, глумац ју је пољубио, довукао до кревета и скинуо. Каже да је искуство било веома трауматично.

- Било је јако болно, викала сам да стане, али није - рекла је жена.

Чувени Зверка је одбацио све оптужбе о сексуалном злостављању, али је медијима потврдио да је са поменутим женским особама имао "споразумне сусрете".

Његов адвокат Ендру Бретлер рекао је за "Дедлајн" да са глумцем нико од надлежних органа још није контактирао, али да је Крис Нот спреман на потпуну сарадњу на случају уколико ико са њим буде контактирао.

БОНУС ВИДЕО:

Družila se sa Hičkokom, a Ričard Barton je tražio da igraju zajedno

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МАТИ СЕ БОРИЛА КАО ЛАВИЦА: Мама Наташе Миљковић у затворској болници, тата у новинама - а она је живела сама са собом