СА ЊОМ ЈЕ ПРЕВАРИО КИМ? Кање Вест открио све до детаља о афери са познатом певачицом

Novosti online

16. 12. 2021. у 13:10

РЕПЕР Кање Вест признао је члановима свог тима током "Саинт Пабло" турнеје 2016. године да је имао аферу са америчком певачицом и глумицом Кристином Милиан.

СА ЊОМ ЈЕ ПРЕВАРИО КИМ? Кање Вест открио све до детаља о афери са познатом певачицом

Кање Вест / Фото ЕПА

Он им је рекао врло сочне детаље о својим аферама с другим женама које су се догодиле док је био у браку с ријалити звездом Ким Кардашијан.

Фото ЕПА

 

Ипак, познати репер није прецизирао када се догодила његова афера с Кристином, па није сасвим јасно да ли се то догодило за време брака с Ким или раније.

 - Говорио је о томе како је варао Ким и шизио, а онда је само одједном изјавио да је био с Кристином Милан. Кање се хвалио и говорио како је секс с њом био добар, иако врло кратак након изласка у клуб. Није ишао у детаље када и где се то догодило, али споменуо је Ника Кенона и њихов "bro code", као да није желео да овај то сазна - открио је извор, пише The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @christinamilan2021

Милиан се чак придружила Весту на његовој турнеји 2004. године, а он је радио с њом и на њеној песми "Diamonds" из 2009. године.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @christinamilan2021

 - Његов тим се смејао на све то и нису знали шта би рекли. Не знам како би се Кристина осећала да је знала што је све говорио о њихову односу, али ако ништа друго, барем ју је хвалио. Нико није сигуран зна ли Ким да су се њих двоје спетљали, али очито је да су биле блиски годинама и да су сарађивале - открио је извор.

БОНУС ВИДЕО:

REPORTER "NOVOSTI" SA KATARINOM RADIVOJEVIĆ: "Lada niva" kao "kuća putujuća"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МЕТАК МИ ЈЕ ПРОШАО ПОРЕД ГЛАВЕ: Сека Алексић проговорила о језивом инциденту