ОНЛАЈН ПРЕНОС ЗА ЦЕО СВЕТ: Рамбо Амадеус 26. децембра у "Комбанк дворани"

В. Н.

09. 12. 2021. у 11:21

МУЛТИМЕДИЈАЛНИ уметник Рамбо Амадеус ће са "Фајв Винетус" одржати концерт 26. децембра у београдској "Комбанк дворани", његов трећи у тој дворани.

ОНЛАЈН ПРЕНОС ЗА ЦЕО СВЕТ: Рамбо Амадеус 26. децембра у Комбанк дворани

Фото АТА Images

Музичар је својој публици поручио да су концерти пред публиком важан ритуал који траје колико и људско друштво. Зато, тврди Рамбо, тек сада можемо да разумемо колико су заправо музика и хумор драгоцени, колико су у стању да пруже неопходну дозу оптимизма, и извођачима и публици, па не треба да чуди што је извођачка уметност опстала од праисторије до данас, без обзира на изазове епоха кроз које је хомо сапијенс пролазио.

- Поштовани публикуме, даје се на знање, 26. децембра у "Комбанк дворани", и даље познатијој као Дом синдиката, с почетком у 20 часова, одржаћемо "Офлајн + онлајн" концерт - рекао је Рамбо. - Свирамо уживо у Дому синдиката, али и емитујемо онлајн пренос за све оне који нису у прилици да дођу да се друже са нама уживо. Улаз у дворану уз примену свих епидемиолошких мера. Онлајн пренос за читав свет преко платформе Entrio.si, без ограничења. Чувајте се и будите здраво и добро.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)