АНА КОКИЋ ПОТПУНО ИСКРЕНА: Певачица открила све о свом емотивном статусу

Новости онлајн

08. 12. 2021. у 22:03

ПЕЦАЧИЦА Ана Кокић ће заједно са Џенаном Лончаревићем стати пред публику у оквиру новогодишњег програма у Црној Гори 2. јануара 2022.

АНА КОКИЋ ПОТПУНО ИСКРЕНА: Певачица открила све о свом емотивном статусу

Фото: Принтскрин/Јутјуб

На конференцији за медије која је организована тим поводом, певачица је истакла да ће се на велико задовољство латити микрофона.

- Очекујем да се лепо проведемо, а то какве ће мере бити, зависи од ситуације и места - почела је Ана за 24седам, која иако важи за једну од најлепших певачица, не сматра да је дотерала линију.

- Нисам довела линију до савршенства (смех)! Није, никад није савршено. И не треба да буде - каже Кокићева, видно расположена, па објашњава да свакако воли да води рачуна о себи, али онолико колико сама осећа да треба.

Наследнице Теу и Нину, које је добила у браку с Николом Рађеном, не води на наступе јер су за то још увек мале.

- Евентуално ако је неки догађај на отвореном, око шест, седам увече, онда да, али су за дискотеке још мале - нагласила је, па се дотакла и свог љубавног живота.

- Жеље за претходну годину су биле да остану сви здрави, вољени, због ситуације која се догодила, а мислим да исте жеље имам и за наредну годину. Нова љубав? Кад дође, добродошла! Овако... Ништа, за сад.

(24седам)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)