БОЉЕ ДОБАР РАЗВОД НЕГО ЛОШ БРАК: Ацо Пејовић о болним губицима у овој години и љубавном животу

Novosti online

08. 12. 2021. у 21:26

ПЕВАЧ Ацо Пејовић признаје да је срећан јер ће 2022. дочекати са својом публиком на наступу.

БОЉЕ ДОБАР РАЗВОД НЕГО ЛОШ БРАК: Ацо Пејовић о болним губицима у овој години и љубавном животу

Фото: Н. Скендерија

Међутим, не може да заборави колико је драгих и блиских особа изгубио у овој години.

- 2021.година ми је била сјајна, задовољан сам, пословно, мени је најбитније да смо здрави, све остало буде и дође - рекао је Ацо.

Он се присетио и тешких момената у овој години.

- Јако ми је жао и све ми је то тешко пало. Многи који су отишли, од Тозовца преко Маринка, сад да не заборавим некога, али јако тужно, жао ми је заиста. Мериме, Мрке који је био мој пријатељ, доживљавао сам га као део естраде, жао ми је пуно тих људи и мислим да никада није било као последње две године, да толико људи, уметника из разноразних бранши, познатих личности да су нас напустило. Свакако да је све то оставило трага - говорио је са сетом у гласу.

Поред корона вируса последњих година главна тема је су и разводи. Многи брачни парови одлучили су да ставе тачку на своју љубав, а Ацо који је у срећном браку, објаснио је како он гледа на то.

- Људи се разводе па се разводе, дешава се. Боље добар развод него лош брак. Људи се напросто мимоиђу у неким стварима, ја хвала Богу имам среће. Мислим да је за брак најосновнија ствар толеранција, да неке ствари можеш да толеришеш и када то успеш и уведеш себе у то да можеш да истолеришеш неке грешке, напросто сви смо ми различити, сви грешимо, ако не знаш да опростиш чему сврха живљења, заједничког живота и свега. Толеранција је нешто што брак мора да има - закључио је Пејовић.

(Република)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)