ЈЕДАН ЦЕЦИН ПОЗИВ МИ ЈЕ ПРОМЕНИО ЖИВОТ: Ивана Селаков открива колико јој је певачица помогла на почетку каријере

Novosti online

08. 12. 2021. у 10:39

ИВАНА Селаков никада неће заборавити све што је Цеца Ражнатовић учинила за њу и о томе радо јавно говори.

ЈЕДАН ЦЕЦИН ПОЗИВ МИ ЈЕ ПРОМЕНИО ЖИВОТ: Ивана Селаков открива колико јој је певачица помогла на почетку каријере

Фото: Новости

Каже, она јој се нашла на почетку каријере, не желећи да јој наплати коришћење свог студија, у којем је снимила први албум.

- Ништа ми није наплатила. Мислим да је она пословала у минусу, јер је свима давала бесплатно свој студио. Куми Вики Миљковић сигурно није наплаћивала, а ни осталима, пошто су јој сви пријатељи. Цеца и ја се у то време нисмо дружиле, била сам њен пратећи вокал. Она је одувек била другачија од осталих, опуштена је, нормална... Од ње сам много тога научила у послу. Гледала сам је како се понаша на бини, са публиком, слушала шта прича у интервјуима - каже Ивана.

- Иако смо биле само сараднице, Цеца је одиграла кључну улогу у мојој каријери. Она је највећа звезда, а опет и жена из народа која хоће свима да помогне. Песме за први албум сам скупила помоћу штапа и канапа, али је највећа ставка била објавити албум. Скупила сам храброст да је питам за савет, да ми каже да ли сам јој више за "Сити рекордс" или за "Гранд"? Питала ме је: "Је л' си ти то договорила?" Одговорила сам да нисам, а она мени: "Чекај, бре, сада ћу ја да видим, зовем те за пет минута." И стварно ме је позвала и рекла: "Звала сам Сашу Поповића. У понедељак имаш састанак, понеси песме." Нисам могла да верујем - истакла је Селаков за Хит.

- Један њен позив мени је променио цео живот. Направила ми је кључну везу са "Грандом", са којим сам договорила да ми објави албум, и то без икакве финансијске надокнаде. Оберучке ме је прихватио, а да није трепнуо. Ништа нисам морала да одрађујем. Допало му се како певам, а и Цецини утицај и реч су значили - објаснила је певачица.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)