ЖЕЉКО САМАРЏИЋ ПРОГОВОРИО О БОЛЕСТИ: "Носим се са тиме како знам и умем"

Novosti online

08. 12. 2021. у 10:13

ПЕВАЧ Жељко Самарџић је пре осам година сазнао да има проблеме са штитном жлездом, због чега су му лекари саветовали да промени начин живота и да се посвети свом здрављу. Он је то послушао и почео више да брине о себи, а сада говори и како се носи са болешћу.

ЖЕЉКО САМАРЏИЋ ПРОГОВОРИО О БОЛЕСТИ: Носим се са тиме како знам и умем

Фото: Принтскрин/Јутјуб

- То је једна аутоимуна болест штитне жлезде која ствара повремене проблеме, али чим сам кренуо са редовним терапијама, онда је све у реду. Свако јутро попијем по једну таблетицу и то је то. Жене углавном оболевају од те болести, али ето, мене је задесило и носим се са тим како знам и умем. Касније сам сазнао да доста мојих пријатеља има Хашимото синдром, а ја сам га имао дуго а да то нисам ни знао - рекао је Жељко.

За Жељком су луделе многе жене, а бркови које је недавно носио изненадили су многе. Певач тврди да му је тај имиџ био врло интересантан, али је морао да их се реши из здравствених разлога.

- Бркови су отишли, а можда се једног дана врате. Било је интересантно, а онда сам имао неких проблема са кожом, па ми је сметало бријање. Сада кад гледам те слике, морам да кажем да су ме поприлично остарили - рекао је певач кроз осмех.

Жељко и његова супруга Маја су у браку 44 године, а ево како је она гледала на његову промену имиџа.

- Супруга је добила новог мужа после 40 година брака (смех). Маја и ја смо већ 44 године у браку и, ако бог да, да доживимо и 50 година, да прославимо златну свадбу.

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)