МИЛЕ КИТИЋ НЕ ШТЕДИ Фолкер открио: У ћерку Елену улажем 150.000 евра!

Novosti online

08. 12. 2021. у 07:40

МИЛЕ Китић каже да у каријеру своје ћерке Елене улаже чак 150.000 евра!

МИЛЕ КИТИЋ НЕ ШТЕДИ Фолкер открио: У ћерку Елену улажем 150.000 евра!

Фото АТА Images

- Даћу Елени 150.000 евра, ма и више ако јој треба. Немам друге инвестиције у животу осим ње. Нисам милионер, али добро зарађујем, па ћерки плаћам спотове и песме - прича Миле.

И док Китић помаже ћерки у послу, с друге стране се не меша у њен емотивни живот.

- До сада ме је упознала само са једним момком. Реч је о дечку из Немачке, који је повремено долазио у Београд. Са осталима није, али и не треба. Не мешам јој се у избор момака јер је то њена ствар - каже Миле и тврди да Еленина веза са бившим учесником "Задруге" Франом Пујасом није озбиљна.

Китић тврди да се у своју жену Марту Савић заљубио чим ју је упознао.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

- У почетку је била мирна и повучена. Освојила ме је понашањем. Одмах сам помислио да се таквом женом треба оженити - прича певач, који је са супругом већ дуго у отвореном браку:

- Марта и ја смо се договорили да можемо да имамо друге партнере. Ако јој је потребан неко поред мене, што да не, само нека ми не прича о томе. Нека свако ради шта хоће и нема проблема.

Фолкер каже да је после сваког брачног излета пронашао начин да се искупи супрузи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

- Трудим се да Марта не сазна када згрешим. Али када већ то учиним, обавезно јој купим неки поклон. Међутим, то се њој не свиђа. Зато јој понекад дам паре, па нека сама себи купи шта жели. Често новине пишу да се свађамо и разводимо, али то није тачно. Нас двоје се разумемо и то је најбитније - искрен је Миле.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)