НОКАУТИРАЛА ДЕЧКА НА БАЈАГИНОМ КОНЦЕРТУ: Певач испричао - Просула га по поду, поливали га водом, а публика је испратила аплаузом!

Novosti online

07. 12. 2021. у 21:38

ПЕВАЧ Момчило Бајагић Бајага присетио се сцене са једног концерта, за коју каже да посебно памти.

НОКАУТИРАЛА ДЕЧКА НА БАЈАГИНОМ КОНЦЕРТУ: Певач испричао - Просула га по поду, поливали га водом, а публика је испратила аплаузом!

Фото АТА Images

- Запамтили смо свирали смо негде у Шведској, Данској, тај крај. Били смо у Шведској у неком мањем граду и ту смо провалили случајно једног момка који је био из Хрватске и који нам се јавио, јер нас је знао, било је време бивше Југе. И имао је девојку са Исланда, која је она била мало крупнија. Више мушке грађе. И он је нешто био баш безобразан према њој, да ли је кренуо да је удари, шта већ, и она је њега тако ударила у браду да је он попио класичан нокаут. Ми са бине смо умрли од смеха док смо то гледали - испричао је Бајага у емисији "Сценирање".

Легендарни музичар истакао је да је девојка испраћена аплаузом, а момка су поливали водом да дође к себи.

- Они се нешто свађају, и он је био тако безобразан, кренуо је да јој удари шамар, а она га је тако просула по поду да су га на крају поливали водом. Девојка је добила апалуз. Тако да је то за наук свим мушкарцима да се не зезају са девојкама. Није она била пијана, он је био безобразан - открио је Бајага.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)