ЧОЛИНА ГРЕШКА КАРИЈЕРЕ? Одбио легендарну песму која је постала огроман хит - Причају да се и данас каје због тога

Новости онлајн

07. 12. 2021. у 13:14

ЛЕГЕНДА Београда и чувени музичар Момчило Бајагић Бајага открио је праву истину о спекулацијама да се Здравко Чолић и дан-данас каје зато што је одбио песму "Кад ходаш".

ЧОЛИНА ГРЕШКА КАРИЈЕРЕ? Одбио легендарну песму која је постала огроман хит - Причају да се и данас каје због тога

Фото Александар Керекеш

Како су медији раније писали, Чола је песму одбио јер није препознао хит, Бајага је открио да је истина о томе потпуно другачија.

- Није ми никада било жао, песму могу и ја да отпевам. Није Чола стварно одбио ову верзију песме "Кад ходаш". Ја сам имао једну искрено слабију верзију - испричао је Бајага и додао:

- Имао сам једну строфу вишка и мислим да ми је фалила главна тема, ми смо њему донели. Позвао нас је он и Корнелије Ковач, отишли смо ја и мој кум Миша Алексић, тада сам ја био још у "Рибљој чорби" и ми смо му донели тада четири ствари: "Твоје очи", "Африку", "Кад ходаш"... Искрено, ја нисам добро био завршио ту песму, а сигурно је ни ја не бих узео у том издању - искрено је одговорио легендарни музичар.

Он је навео и да је само легенда да Чола није препознао добру песму и да се и данас каје због тога.

- То је само легенда да Чола није препознао добру песму, Чола би то сигурно препознао. А никада ми није жао песме, увек можеш и ти да је отпеваш - испричао је Бајага у емисији "Сценирање" на Курир телевизији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)