ОДУВЕК САМ БИЛА ЖЕНА СА ОБЛИНАМА: Моника Белучи искрено - "Нисам опседнута изгледом"

Новости онлајн

07. 12. 2021. у 12:26

ИТАЛИЈАНСКА глумица Моника Белучи је у недавном интервјуу за "The Sunday Times Style" говорила о старењу, начину одржавања свог изгледа, али и прихватању сопствених година.

ОДУВЕК САМ БИЛА ЖЕНА СА ОБЛИНАМА: Моника Белучи искрено - Нисам опседнута изгледом

Фото: ЕПА

Како је рекла, ова 57-годишња глумица не боји се старења, јер је прихватила овај животни процес.

- Постоји толико жена које се осећају слободним да старе на другачији начин - рекла је за споменути часопис.

Коментаришући свој изглед, открила је да избегава ригорозне тренинге и строге дијете, јер више преферира вино и тестенину, али повремене сеансе пилатеса.

- Нисам опседнута. Увек сам била жена са облинама, никад превише мршава, таква је моја природа. И желим да старим на миран начин - казала је, а потом додала:

- Када имаш 50 или 60 година немаш исте потребе као са 20. Године нам дају другачију перспективу - објашњава.

Моника Белучи је истакла да "када смо млади имамо ђавољу лепоту, која је сасвим природна", али да живот иде даље и да се морамо носити са старошћу.

Она је, такође, причала и о својим ћеркама, али и о односу с бившим супругом Винсентом Каселом, од којег се развела 2013. године, а од тада је бивши пар пронашао ритам заједничког родитељства.

- Раздвојени смо дуго времена, али у исто време када сте родитељ, ви сте родитељи за цели живот - рекла је прелепа глумица.

Као мајка која је искусила тешке аспекте славе, Белучи је рекла да не жели да учи своје ћерке да буду у сталном сукобу са мушкарцима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

КРЕНУО ТАТИНИМ СТОПАМА: Берчеков син у познатој серији