ТО САМ ЈА, НЕДА: Глумицу Ивану Јовановић смо заволели у серији "Грех њене мајке", а она данас живи свој холивудски сан

Новости онлајн

06. 12. 2021. у 19:40

ГЛУМИЦУ Ивану Јовановић наша публика је упознала и заволела као Неду Павловић у популарној серији Грех њене мајке.

ТО САМ ЈА, НЕДА: Глумицу Ивану Јовановић смо заволели у серији Грех њене мајке, а она данас живи свој холивудски сан

Фото: Принтскрин Јутјуб РТС

Имали смо прилику да је гледамо у још неким серијама и филмовима, а онда се нагло повукла са малих екрана и своју срећу одлучила да потражи далеко од Србије, тачније у Америци, где већ годинама живи и ради.Ивана је својевремено, у интервјуу за часопис Глориа, открила да тамо заиста живи свој сан.

Фото: Принтскрин Јутјуб РТС

– Живим у Лос Анђелесу свој холивудски сан, али не онај треш где ми аплаудирају сваки пут кад кинем, него буквално сањам у свом кревету у својој кући на брду Холивуд. ‘Далеко од камера, у сопственом филму’, што је и назив моје колумне у једном локалном ‘неигхброод’ магазину. Пишем једном недељно о темама које ме инспиришу, муче, које ми се дешавају. Приче које се дешавају у моја четири зида, тачније 21 зида – испричала је глумица тада за поменути медиј.

– Будим се, крећем на плажу да се бућнем пре посла. Пливам 20-ак минута сама, некада с фокама и пеликанима, а некада поред Кејт Хадсон, Џенифер Билс, Руни Маре, Скарлет Јохансон. Све сам их видела и верујте ми да су Српкиње много лепше – открила је Јовановићева у том интервјуу.

– Са пливања идем право на посао, на који увек касним тачно 13 минута. Три дана радим у ресторану као креативни ивент менаџер. Тај посао обожавам. Мој шеф каже да увек прекорачим линију здравог разума и да би ме до сада сто пута отпустио да ме гости не обожавају. Преостала два дана у радној недељи само два сата дневно држим часове јоге – додала је Ивана.

Како је рекла, није ни покушала да се поново бави глумом.

– Нисам ни пробала да глумим, нисам отишла ни на једну аудицију. Неколико интересантних улога сам морала да пропустим јер нисам била у могућности да дођем у Београд, пошто пет година нисам смела да изађем из Америке јер сам чекала америчко држављанство. Али, не жалим! Мој син Виктор и ја делимо живот са нашим омиљеним Американцем, који се зове Рајан Кунц – признала је глумица за поменути медиј.

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)