БРИТНИ СПИРС ЗАБРИНУЛА СНИМКОМ: Глумила себи психијатра, па открила на шта су је натерали (ВИДЕО)

Новости онлајн

06. 12. 2021. у 19:20

ПЕВАЧИЦА Бритни Спирс однедавно је слободна жена, а након прославе свог 40. рођендана објавила је видео на Инстаграму у којем исмева своју терапију.

БРИТНИ СПИРС ЗАБРИНУЛА СНИМКОМ: Глумила себи психијатра, па открила на шта су је натерали (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/ KTLA 5

Цели тај својеврсни скеч извела је глумећи терапеута и пацијента, ругајући се психијатрима који су је лечили током 13-годишње борбе с њеним менталним стањем.

У делу скеча глуми препотентну психијатрицу, говорећи свом пацијенту:

- Овде сам да ти помогнем... Зато се опусти, потпуно се опусти, легни. Имам само неколико питања, не брини се, све ће бити у реду.

У тексту испод видеа је написала да је против своје воље била присиљена да присуствује сеансама које су трајале "10 сати дневно, 7 дана у недељи".

Певачица је у тексту написала да је била присиљена на терапију, те да је напокон дошао крај и томе. У објави се захвалила свим психотерапеутима на њиховом труду и истакла да јој лекови очито делују.

Подсетимо, певачица је недавно постала потпуно слободна. Наиме, суд је одлучио да је Бритни способна да сама управља својим новцем, те да јој не треба старатељ. Њен отац морао је да прихвати одлуку суда, која је значила да је након 13 година, дошао крај управљања ћеркиним богатством.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)