ТУЖАН СНИМАК: Пријовићки је на почетку каријере покојни певач дао велику подршку! (ВИДЕО)

Novosti online

05. 12. 2021. у 22:09

АЛЕКСАНДРА Пријовић, сада Живојиновић, српска је поп-фолк певачица која је почетком 2010. године постала популарна захваљујући такмичењу у "Звездама Гранда".

ТУЖАН СНИМАК: Пријовићки је на почетку каријере покојни певач дао велику подршку! (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм

Три њене песме које је избацила до 2017. године су биле у топ 5 хитова године. У октобру 2016. Александра је поставила домаћи рекорд у брзини за коју видео достигне милион прегледа на Јутјубу, захваљујући песми "Сенке", која је ту цифру достигла за мање од 24 часа.

Као и сваком младом певачу који се тек појави на музичкој сцени, и њој је значила велика подршка од легенде народне музике, а то је био Шабан Шаулић.

С обзиром на то да је у време када је био саставни део чланова жирија у поменутом музичком такмичењу, важио за једног од најстрожих по својим коментарима, Александру је увек хвалио што је њој то тада било од великог значаја.

Шабан се посебно одушевио када је са Александром, седећи за столом у једној кафани, певао народне хитове, а када је она узела микрофон у руке, пао је у потпуни севдах. "Како певаш бре!" – прокоментарисао је певач из одушевљења.

Када је Шабан настрадао, певачица је била сломљена од бола и туге. Тада је изјавила да га је много волела и да јој је његова подршка јако значила јер га је јако ценила и као човека, и као певача.

Александра се данас сматра најтраженијом певачицом Гранд продукције, као и једном од најпопуларнијих певачица у земљи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)