ОНА ЈЕ ОДЛИЧНА КАКВА САМ ЈА БИЛА: Гоца Тржан искрено о проблемима са ћерком

Новости онлајн

05. 12. 2021. у 14:23

ПЕВАЧИЦА Гоца Тржан проговорила је на тему родитељства, и том приликом открила да ли има проблема са ћерком као што се спекулисало.

ОНА ЈЕ ОДЛИЧНА КАКВА САМ ЈА БИЛА: Гоца Тржан искрено о проблемима са ћерком

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ KONTRA SHOW

- Не, не, наравно да не, мислим да немам већих проблема него што било који родитељи имају, каква сам ја била она одлична - рекла је Гоца, а онда открила каква је она била:

- Ја сам била немогућа, ја и дан данас мрзим ауторитете, ја сам се у тим годинама баш опирала ауторитетима драстично и страшно, а она је океј. Сви родитељи имају мање времана да су суштински баве својом децом, али никада нисам изјавила да има проблема са својим дететом, све је океј - рекла је певачица, а онда открила каква јој је била ова година.

- Била је дивна без обзира на све. Започела сам многи нових послова, моја телевизијска каријера се развија баш у добром правцу, хвала Богу здрава сам имала сам неколико лепих путовања, имала сам једно дивно венчање у Цркви, после шест година грађанског, имала сам дивну годину морам да кажем.

- Ја се извиним када се покајем, мислим да је то врло племенито. Једном сам се извикала на своје дете због нервозе, а она сам јој рекла да желим да ми опрости јер она ништа није крива, ето то је једино.

(Република)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)