САЛЕ ПОКУШАО ДА САЧУВА БРАК, ЈОВАНА ДОНЕЛА КОНАЧНУ ОДЛУКУ: Испливали нови детаљи развода који је изненадио јавност

Новости онлајн

05. 12. 2021. у 11:55

ВЕСТ да се Сале Тропико и Јована Пајић разводе после скоро десет година брака одјекнула је у свим домаћим медијима, будући да су важили за један од најскландијих парова с домаће јавне сцене.

САЛЕ ПОКУШАО ДА САЧУВА БРАК, ЈОВАНА ДОНЕЛА КОНАЧНУ ОДЛУКУ: Испливали нови детаљи развода који је изненадио јавност

Фото: Инстаграм

Развод су обоје потврдили саопштењем за јавност, наводећи да се овим поводом више неће оглашавати уз молбу за разумевање и приватност.

Према новим информацијама, фронтмен Тропико бенда је на све начине покушао да спасе брак с Јованом, али је она инсистирала на разводу. Чак ју је наговорио и да иде код психотерапеута, али ни то није помогло.

Певачица је неколико недеља ишла на сеансе код стручњака који јој је давао савете како да преброди кризу с партнером, а кроз исто то је прошао и Саша. Обоје су се, како наводи извор, посветили томе да једно другоме дају шансу, првенствено због деце, али није било резултата. Јована је била та која је на крају одлучила да се разведе, након чега је с децом напустила заједнички стан и изнајмила некретнину у другом делу града.

Иако су се огласили, Јована и Сале су само потврдили да се разводе, али о разлозима који су довели до краха брака нису желели да говоре.

- Истина је да смо Саша и ја донели одлуку да окончамо наш брак. Остаћемо пријатељи и бићемо као и до сада посвећени у заједничком одгајању деце. Развод је у току и због мирног одрастања наших девојчица молим медије да нам пруже неопходну приватност - рекла је Јована, док је Сале потврдио следећим саопштењем:

- Као што је и Јована рекла, тачно је и апсолутно нема места никаквом сензационалистичком приступу, увлачењу додатних људи и измишљених догађаја у све ово, јер је цела ова прича и одлука само наша, као што је био и наш брак од самог почетка. У складу са поменутим, због мира и нормалног одрастања наше деце, у коме ћемо подједнако учествовати и убудуће, ово ће бити моја једина изјава на ову тему. Хвала на разумевању.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)