ЉУДИ НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈУ КАКО ИЗГЛЕДА: Погледајте издање познате певачице Адел без трунке шминке

Novosti online

05. 12. 2021. у 10:49

ПЕВАЧИЦА Адел, скоро је шокирала јавност и фанове килажом коју је успела да среди. Многи кажу да једва личи на себе, а сада се појавила у неочекиваном издању.

ЉУДИ НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈУ КАКО ИЗГЛЕДА: Погледајте издање познате певачице Адел без трунке шминке

Foto: Profimedia

Позната певачица Адел, гостовала је на јутјуб каналу "Nikkie Tutorials" код светски познате Ники која ју је угостила у свом серијалу "The Power of Makeup".

Foto: Profimedia

 

Дебело извучени ајлајнер је заштитни знак певачице Адел, а сада је показала како изгледа без њега. Адел је позирала без шминке и људи су одушевљени њеним природним изгледом.

Никки зову краљицом глам шминке, а има око 13 милиона пратилаца само на Јутјубу. Међу онима који је воле је и Адел, па је тако пристала да покаже своју трансформацију уз помоћ мало пудера, ајлајнера и маскаре. 

Foto: Profimedia

 

Адел је имала комплетну шминку, а онда је све обрисала са једне стране лица, показујући разлику између тога како изгледа са и без шминке.

- Сада се стварно види моћ шминке - нашалила се Адел. Ипак, разлике као да нема, позната певачица је показала своју природну лепоту, а то говоре и коментари људи испод фотографија. 

"Она је толико лепа да јој шминка уопште не треба", "Краљица изгледа сјајно увек", "Никки, хвала ти за ово", пишу људи у коментарима на видео.

Foto: Profimedia

 

Иначе, Адел је испричала како воли да се шминка. Наравно, омиљен јој је ајлајнер, али каже како не уме сама лепо да се нашминка, а најтеже јој је да стави оловку за усне или вештачке трепавице. Али. зато је мајстор да среди обрве, опседнута је маникиром. Признала је да фарба обрве у тамну браон боју, а то је током пандемије радила сама кући.

Foto: Profimedia

 

Воли анимал принт на ноктима, истурпијани су у облику дијаманта и додаје да се одрекла тога да свира гитару како би могла да има дуге нокте.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)